8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

CV vloerverwarmingspakketten

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, heeft u keuze uit diverse cv vloerverwarmingspakketten om een comfortabele vloertemperatuur te realiseren in uw ruimte. De materialen in onze pakketten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben tegelijkertijd een lage prijs. Elk pakket is op maat te bestellen. U ontvangt dus altijd de cv vloerverwarmingspakketten die perfect passen bij de ruimte waar u verwarming in de vloer wilt leggen. Een ideale temperatuur bij u in huis of op kantoor begint onder de vloer.

Beschikbare cv vloerverwarmingspakketten om zelf verwarming te plaatsen

123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, verkoopt en installeert een groot aantal vloerverwarmingsinstallaties. Het is echter ook mogelijk om cv vloerverwarmingspakketten aan te schaffen waarmee u zelf de vloerverwarming plaatst. Met deze cv vloerverwarmingspakketten legt iedereen de vloerverwarming eenvoudig en snel aan. Bij ons vindt u diverse standaardpakketten die zijn uitgerust met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zoals:

  • Hoofdverwarming
  • Bijverwarming
  • Hoofd- en bijverwarming

Waarom kiezen voor een vloerverwarmingspakket?

Allereerst haalt u een ideale vloertemperatuur in huis. Zeker tijdens de koude dagen van het jaar is dit een aangename toevoeging op uw comfort. Daarnaast krijgt u een aantal praktische zaken van ons. In deze pakketten zijn onder andere een vloerverwarmingsregelunit (inclusief circulatiepomp en beveiliging), vloerverwarmingsslangkoppelingen en benodigde meters voor een meerlaagse vloerverwarmingsbuis en randstrookisolatie te vinden. Ook zijn de cv vloerverwarmingspakketten naar wens uit te breiden met onder meer draadstaalmatten, randisolatie, een trekstrop en een pompschakelaar. Zo hebben wij voor iedere vloer gegarandeerd het juiste cv vloerverwarmingspakket beschikbaar, zodat uw ruimte altijd een ideale temperatuur bereikt.

Hulp nodig bij de keuze van het pakket?

In onze catalogus vindt u verschillende pakketten voor het realiseren van een perfecte vloertemperatuur, bijvoorbeeld een elektrische vloerverwarming. Er zijn immers verschillende vloeren en voor iedere vloer is een ander systeem gewenst. Welk pakket het beste bij uw wensen en de vloer in uw woning of bedrijfspand past? Daar vertellen wij u graag meer over. Dankzij ons persoonlijk vloerverwarmingsadvies maakt u altijd de juiste keuze. Neem hiervoor gerust contact met ons op en zorg voor een vloertemperatuur voor nóg meer comfort.

Vraag een offerte aan voor uw vloerverwarming op maat

U bekijkt de verschillende soorten verwarming die wij aanbieden eenvoudig via onze website. Heeft u interesse in een van onze cv vloerverwarmingspakketten voor een optimale vloertemperatuur? Ontvangt u graag advies op maat? Of wilt u weten hoe wij een perfecte temperatuur onder uw vloer kunnen creëren? Neem contact op door te bellen naar 0186 – 680150. Via deze weg is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming