8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Cv-vloerverwarmingspakketten

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123Vloerverwarming uit Huizen heb je keuze uit diverse cv-vloerverwarmingspakketten. De materialen in onze pakketten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben tegelijkertijd een lage prijs. Elk pakket is op maat te bestellen en beschikbaar in ons magazijn in Rotterdam. Je ontvangt dus altijd de cv-vloerverwarmingspakketten die perfect passen bij de ruimte waar je verwarming in de vloer wilt leggen.

Beschikbare cv vloerverwarmingspakketten om zelf verwarming te plaatsen

123Vloerverwarming verkoopt en installeert een groot aantal vloerverwarmingsinstallaties door heel Nederland. Het is echter ook mogelijk om cv-vloerverwarmingspakketten aan te schaffen waarmee je zelf de vloerverwarming plaatst. Met deze cv-vloerverwarmingspakketten legt iedereen de vloerverwarming eenvoudig en snel aan. Bij ons vind je diverse standaardpakketten die zijn uitgerust met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zoals:

  • Hoofdverwarming
  • Bijverwarming
  • Hoofd- en bijverwarming

Waarom kiezen voor een vloerverwarmingspakket?

Allereerst haal je een ideale temperatuur in huis. Zeker tijdens de koude dagen van het jaar is dit een aangename toevoeging op het comfort. Daarnaast krijg je een aantal praktische zaken van ons. In deze pakketten zit onder andere een verdeler (inclusief circulatiepomp en beveiliging). Ook ontvang je vloerverwarmingsbuiskoppelingen en benodigde meters voor een meerlaagse vloerverwarmingsbuis en randstrookisolatie. De cv-vloerverwarmingspakketten zijn naar wens uit te breiden met onder meer draadstaalmatten, randisolatie, een trekstrop en een pompschakelaar. Zo hebben wij voor iedere vloer gegarandeerd het juiste cv-vloerverwarmingspakket beschikbaar.

Hulp nodig bij de keuze van het pakket?

Wij hebben verschillende pakketten voor het realiseren van een perfecte temperatuur, bijvoorbeeld een elektrische vloerverwarming. Er zijn immers verschillende vloeren en voor iedere vloer is een ander systeem gewenst. Welk pakket het beste bij jouw wensen en de vloer in jouw woning of bedrijfspand past? Daar vertellen wij je graag meer over. Dankzij ons persoonlijk vloerverwarmingsadvies maak je altijd de juiste keuze.

Vraag een offerte aan voor een vloerverwarming op maat

Heb je interesse in een van onze cv-vloerverwarmingspakketten om zelf aan de slag te gaan? Ontvang je graag advies op maat van een specialist? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Via deze weg is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming