8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

CV vloerverwarmingspakketten

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123Vloerverwarming heeft u keuze uit diverse doe-het-zelf cv vloerverwarmingspakketten voor een comfortabele vloertemperatuur. De materialen in onze pakketten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben tegelijkertijd een lage prijs. Elk pakket is op maat te bestellen. U ontvangt dus altijd een pakket dat perfect past bij de ruimte waar u vloerverwarming wilt leggen. Bestel direct of vraag een vrijblijvende offerte aan! Een ideale temperatuur bij in huis of op kantoor begint onder de vloer.

Kies uit verschillende doe-het-zelf cv vloerverwarmingspakketten

Behalve dat 123Vloerverwarming een groot aantal vloerverwarmingsinstallaties verkoopt en zelf installeert, levert het ook diverse doe-het-zelf cv vloerverwarmingspakketten. Met deze pakketten legt iedereen de vloerverwarming eenvoudig en snel aan. Bij ons vindt u diverse standaardpakketten die zijn uitgerust met onderdelen van de hoogste kwaliteit, zoals:

  • Hoofdverwarming
  • Hoofd- en bijverwarming
  • Bijverwarming

Wat zit er allemaal in een vloerverwarmingspakket?

Allereerst haalt u een ideale vloertemperatuur in huis. Zeker in de koude dagen in het jaar is dit een aangename toevoeging op uw comfort. Daarnaast krijgt u een aantal praktische zaken van ons. Onder meer een vloerverwarmingsverdeler (inclusief circulatiepomp en beveiliging), slangkoppelingen en benodigde meters voor een meerlaagse vloerverwarmingsbuis en randstrookisolatie zijn al in deze pakketten te vinden. Ook zijn de pakketten naar wens uit te breiden, met onder meer draadstaalmatten, randisolatie, een trekstrop en een pompschakelaar. Zo hebben wij voor iedere vloer gegarandeerd het juiste cv vloerverwarmingspakket, voor een ideale temperatuur.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste cv vloerverwarmingspakketten?

In ons assortiment vindt u verschillende pakketten voor het realiseren voor een perfecte vloertemperatuur. Er zijn immers verschillende vloeren en voor iedere vloer is een ander systeem gewenst. Welk pakket het beste bij uw wensen en de vloer in uw woning of bedrijfspand past? Daar vertellen wij u graag meer over. Dankzij ons persoonlijk advies maakt u altijd de juiste keuze. Neem hiervoor gerust contact met ons op en zorg voor een vloertemperatuur voor nóg meer comfort.

Een perfecte temperatuur begint onder uw vloer

U bekijkt de verschillende soorten vloerverwarming die wij aanbieden eenvoudig via onze website. Heeft u interesse in een van onze cv vloerverwarmingspakketten? Ontvangt u graag advies op maat? Of wilt u weten hoe wij een perfecte temperatuur onder uw vloer kunnen creëren? Neem contact op door te bellen naar 0186 – 680150. Via deze weg is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?