8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Elektrische vloerverwarming met zonnepanelen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Elektrische vloerverwarming is een aantrekkelijke optie als je zonnepanelen op je woning of bedrijfspand hebt. Daardoor wordt het extra verbruik van elektriciteit gecompenseerd en dat scheelt kosten op je energierekening. Er zijn echter wel verschillende manieren om de vloerverwarming te laten leggen. 123Vloerverwarming helpt je graag, van aankoop tot plaatsing.

Combineer elektrische vloerverwarming met zonnepanelen

Als je elektrische vloerverwarming in je pand wilt, moet je rekening houden met een hoger verbruik van elektriciteit. Met zonnepanelen wek je echter jouw eigen energie op, waardoor je de extra elektriciteit die je verbruikt met elektrische vloerverwarming weer compenseert. Hierdoor voorkom je een enorme stijging van je energiekosten én profiteer je van de voordelen die vloerverwarming op elektrische energie je biedt. Zo is een elektrisch verwarmingssysteem bijvoorbeeld energiezuinig en is het voordeliger om aan te schaffen dan traditionele vloerverwarming. Wij kijken graag met je mee of deze oplossing bij jouw situatie past. Je pand moet bijvoorbeeld voldoende geïsoleerd zijn en je zonnepanelen moeten wel een hoop energie opbrengen om het rendabel te maken. Als je van ons een positief advies ontvangt en je het systeem in huis wilt halen, komen we de vloerverwarming voor je monteren.

Zet de eerste stap naar jouw duurzame verwarming

Indien jouw zonnepanelen veel energie opbrengen, is het verstandig om elektrische vloerverwarming te overwegen in plaats van een watergedragen systeem. Wij adviseren je graag en kunnen je bovendien ook van dienst zijn bij de aanleg van het systeem. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een indicatie van de kosten. Voor persoonlijk advies neem je contact met ons op.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming