8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Goede vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Heb je besloten dat je een goede vloerverwarming wilt kopen voor jouw woning of bedrijfspand? Dan zit je goed met de vloerverwarmingssystemen van 123Vloerverwarming! Vloerverwarming is een ontzettend prettige manier van verwarming die onzichtbaar in de vloer wordt verwerkt. De inrichting van de ruimten ligt dus volledig in jouw eigen handen. Daarnaast bespaar je ook nog eens op stookkosten, omdat de ruimten gelijkmatig worden verwarmd! Wat wil je nog meer?

Een goede vloerverwarming is verkrijgbaar in diverse systemen

Bij 123Vloerverwarming heb je keuze uit verschillende systemen als je op zoek bent naar een goede vloerverwarming. In ons ruime assortiment vind je een uitgebreid aanbod aan vloerverwarmingssystemen, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Denk hierbij onder andere aan:

Daarnaast is het mogelijk om onze specialisten in te schakelen voor het monteren van de vloerverwarming. Ben je echter zelf handig en wil je liever zelf een goede vloerverwarming plaatsen, bijvoorbeeld in de woon- of badkamer van jouw woning? Maak dan gebruik van onze handige doe-het-zelfpakketten voor vloerverwarming! Hierin vind je alle onderdelen en een duidelijke instructie om de vloerverwarming aan te leggen in de door jou gewenste ruimte. Als je vragen hebt, beantwoorden wij die uiteraard graag.

Ontdek de prijs-kwaliteitverhouding van onze vloerverwarmingssystemen

Ben je overtuigd van de werking van een verwarming in de vloer? Wil je jouw huis of bedrijfspand verwarmen door een goede vloerverwarming te kopen? Ontdek de mogelijkheden tijdens een adviesgesprek. Wij bieden altijd de scherpste prijzen voor een vloerverwarming van goede kwaliteit. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming