8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Goede vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Heeft u besloten dat u een goede vloerverwarming wilt kopen voor uw woning of bedrijfspand in Numansdorp, Rotterdam of elders in Nederland? Dan zit u goed met de vloerverwarmingssystemen van 123Vloerverwarming! Vloerverwarming is een ontzettend prettige manier van verwarming die onzichtbaar in de vloer wordt verwerkt. De inrichting van uw ruimten ligt dus volledig in uw eigen handen. Daarnaast bespaart u ook nog eens op stookkosten, omdat de ruimten gelijkmatig worden verwarmd! Wat wilt u nog meer?

Een goede vloerverwarming is verkrijgbaar in diverse systemen

Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, hebben we keuze uit verschillende systemen als u op zoek bent naar een goede vloerverwarming. In ons ruime assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan vloerverwarmingssystemen, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Denk hierbij onder andere aan:

Daarnaast is het mogelijk om onze specialisten in te schakelen voor het monteren van de vloerverwarming. Bent u echter zelf handig en wilt u liever zelf een goede vloerverwarming plaatsen in bijvoorbeeld de woon- of badkamer van uw woning in Numansdorp of Rotterdam? Maak dan gebruik van onze handige doe-het-zelfpakketten voor vloerverwarming! Hierin vindt u alle onderdelen en een duidelijke instructie om de vloerverwarming aan te leggen in de door u gewenste ruimte. Uiteraard staan wij klaar wanneer u vragen heeft.

Ontdek de prijs-kwaliteitverhouding van onze vloerverwarmingssystemen

Bent u overtuigd van de werking van een verwarming in de vloer en wilt u uw huis of bedrijfspand in Numansdorp of Rotterdam verwarmen door een goede vloerverwarming te kopen? Breng dan een bezoek aan de showroom van 123Vloerverwarming of bekijk onze volledige catalogus online. Wij bieden u altijd de scherpste prijzen voor een vloerverwarming van goede kwaliteit. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming