8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Installatie vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

De installatie van uw vloerverwarming laat u over aan de specialisten van 123Vloerverwarming. Sinds 1980 hebben wij ons gespecialiseerd in het monteren van vloerverwarmingssystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Neem snel contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden!

Levering en installatie van uw vloerverwarming

Al ruim dertig jaar verzorgt 123Vloerverwarming de levering en installatie van vloerverwarming voor zowel bedrijfspanden als woningen. Vele soorten hoogwaardige en duurzame vloerverwarmingssystemen worden door ons op maat geïnstalleerd, waaronder:

Wij onderscheiden ons vooral door het feit dat onze systemen uitsluitend bestaan uit materialen (verdelers, verwarmingsbuizen, isolatiematerialen, etc.) van de hoogste kwaliteit. Tevens hebt u bij ons de laagste prijs garantie! Bovendien zorgen onze vakkundige en ervaren monteurs voor een snelle en gestroomlijnde installatie van uw vloerverwarming. Maar behalve kwaliteit en service, besteden wij ook veel aandacht aan advies. Graag nemen wij de tijd om te kijken welk vloerverwarmingssysteem (d.m.v. berekenen) het best bij uw woning of bedrijfspand past. U wilt toch ook een duurzaam en energiebesparend verwarmingssysteem? Wij regelen het voor u!

Contact

Wat zijn de mogelijkheden voor een vloerverwarmingssysteem binnen uw woning of bedrijfspand? Onze specialisten vertellen het u graag, uiteraard op vrijblijvende basis. Bel daarom vandaag nog naar 0186 – 680150, stuur een e-mail naar info@123vloerverwarming.nl of kom langs in Numansdorp (regio Dordrecht).

Neemt u de installatie van uw vloerverwarming liever zelf voor handen? Kies dan voor een van onze handige doe-het-zelf pakketten!

Heeft u vragen of opmerkingen?