8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Installatie van vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

De installatie van vloerverwarming kunnen wij op verschillende manieren uitvoeren. Bij 123Vloerverwarming uit Huizen ontvang je advies op maat over de diverse vormen van installatie. Daardoor kies je zeker de optie die aan jouw wensen voldoet en die het best bij jouw pand past.

Welke mogelijkheden zijn er voor de installatie van vloerverwarming?

Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming te installeren. Welke manier het beste is voor jouw situatie, hangt af van diverse factoren. De grootte van de te verwarmen oppervlakte speelt een rol, maar het is ook van belang hoeveel tijd en geld je bereid bent erin te investeren. Vloerverwarming op elektra die via vloerverwarmingsmatten wordt gelegd is snel geïnstalleerd, maar het verbruiken van elektriciteit is duurder dan gasverbruik. Ook is deze soort verwarming minder geschikt voor grote ruimtes. Vloerverwarming infrezen is relatief voordelig, maar duurt langer en geeft meer overlast in verband met stof. Wil je de vloer in je bestaande pand niet te ver ophogen? Dan is een droogbouwsysteem een aantrekkelijke oplossing. Dit systeem is dun en licht, warmt snel op en vereist geen grote verbouwing. Het is echter wel een prijzige optie, het inregelen van het systeem duurt relatief lang en de topvloer moet bestand zijn tegen de snelle opwarming.

Installatie zelf uitvoeren of uitbesteden

Dankzij onze handige doe-het-zelfpakketten kun je eenvoudig zelf de installatie van vloerverwarming uitvoeren. In deze pakketten vind je alle benodigde vloerverwarmingsonderdelen voor de montage van de vloerverwarming. Daarnaast hebben we er een duidelijke instructie bij gedaan. Wil je de verwarmingsinstallatie in de vloer van jouw woning of bedrijfspand in Huizen of Rotterdam liever uitbesteden? Laat onze deskundige monteurs dan de vloerverwarming aanleggen. Wij zorgen ervoor dat de verwarmingsinstallatie soepel verloopt, zónder overlast. Daarnaast gaan we de vloerverwarming waterzijdig inregelen. Dat houdt in dat we die afstellen op jouw specifieke situatie, zodat het systeem optimaal functioneert.

Bekijk de verschillende opties voor installatie

We hebben verschillende mogelijkheden voor verwarmingsinstallatie. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te kiezen welke manier bij jouw wensen past en welke juist niet. Dankzij een deskundig advies van onze medewerkers weet je zeker dat je gunstigste optie kiest. Wil je meer weten over het zelf plaatsen of het laten aanleggen van vloerverwarming? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150 of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming