8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Noppenplaat

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Heeft u een noppenplaat voor uw vloerverwarming nodig?

Een noppenplaat zorgt voor een goede verdeling van de buizen voor uw vloerverwarming. Door middel van het slakkenhuispatroon of het meanderpatroon geeft uw vloerverwarming de optimale warmte af voor de ideale temperatuur in uw woning. Lijkt deze vorm van verwarming u wel wat? Wij vertellen u graag meer over deze vorm van verwarming als u contact met ons opneemt.

Let op brandwerendheid en isolatie bij het gebruik van een noppenplaat

Bij het gebruiken van een noppenplaat zijn er verschillende aspecten waarop gelet moet worden, bijvoorbeeld brandwerendheid en isolatie. Wij bepalen vanuit onze vestiging in Numansdorp, niet ver van Rotterdam, welke noppenplaat het beste bij uw keuze vloerverwarming past en bieden we u altijd de laagste prijsgarantie! Komt u binnenkort een keer bij ons langs?

Jarenlang actief in de verwarmingsbranche

Of u nu op zoek bent naar elektrische verwarming, verwarming op een noppenplaat of naar matten: wij hebben het allemaal in ons assortiment opgenomen. 123Vloerverwarming is al sinds 1980 actief in de verwarmingsbranche en we hebben ons in de loop van de jaren gespecialiseerd in vloerverwarming en alles wat daarbij komt kijken. We hebben een uniek concept, we monteren en leveren alleen 1e keus materiaal tegen absoluut de laagste prijzen. Verzorgen wij binnenkort uw noppenplaat in de regio van Rotterdam of Numansdorp?

Ontvang advies over een noppenplaat in Numansdorp, niet ver van Rotterdam

Kom voor meer informatie over een noppenplaat of andere aspecten van vloerverwarming gerust eens langs bij ons bedrijf in Numansdorp, nabij Rotterdam. De routebeschrijving vindt u op deze website. Telefonisch contact is natuurlijk ook mogelijk op nummer 0186 – 680150. Of stuur een e-mail naar info@123vloerverwarming.nl en wij zullen uw vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Heeft u vragen of opmerkingen?