8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Regeling vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Regeling voor vloerverwarming bestellen

Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, niet ver van Rotterdam kunt u via een eenvoudige regeling vloerverwarming bestellen. U kunt eenvoudig via de site kijken wat onze vloerverwarming voor uw huis of pand kost. Wij zijn de goedkoopste in levering en installatie van vloerverwarming voor de particuliere en zakelijke markt.

Regeling voor vloerverwarming in de regio Numandorp en Rotterdam

Sinds de oprichting in 1980 is 123Vloerverwarming specialist in advies voor en montage van voor de beste vloerverwarmingssystemen. Naast uitsluitende de beste materialen, krijgt u bij ons de verwarming ook voor de scherpste prijs. Voor iedere toepassing leveren wij het doe het zelf pakket, bestaande uit:

  1. Vloerverwarmingsverdeler inclusief een circulatiepomp en beveiliging, type M5000
  2. Slangkoppelingen
  3. Benodigde meters vloerverwarmingsbuis
  4. Benodigde meters randstrookisolatie

Diverse pakketten voor hoofd, hoofd/bij en bijverwarmingen

Onze pakketten zijn geschikt voor hoofd, hoofd/bij en bijverwarmingen. Het verschil tussen deze pakketten zit in de HartOpHartmaat van de slangen, die respectievelijk 10, 15 en 20 cm betreft. De kostprijs hangt daarnaast ook uiteraard af van de oppervlakte van uw pand. Wij kunnen u vloerverwarming geven tot wel 100 m².

Speciale regeling voor uw vloerverwarming in de regio van Numansdorp of Rotterdam

De doe het zelf pakketten kunt u aanvullen met een eventuele speciale regeling voor de vloerverwarming. Zo kunnen wij de verwarming frezen, op matten of noppenplaten monteren. Ook zijn er droge en elektrische systemen te bestellen. De prijzen voor frezen en montage op matten vindt u online.

Neem contact op met een van onze medewerkers

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, wilt u een aanvraag doen of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor een regeling van vloerverwarming voor uw pand in de regio van Numansdorp of Rotterdam? Neem contact met ons op via 0186 – 680150 of info@123vloerverwarming.nl.U kunt via deze website ook heel eenvoudig een offerte aanvragen.

Naast vloerverwarming kunt u bij ons ook terecht voor de beste verdelers en verwarmingsbuizen.

Heeft u vragen of opmerkingen?