8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming als vervanging van radiator

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wilt u uw verwarming met radiator vervangen in uw woning of bedrijfspand? Dat is een zeer verstandige keuze! Bij 123Vloerverwarming adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden én de redenen om uw radiator vandaag nog de deur uit te doen!

Vervang uw verwarming met radiator in uw woning of bedrijfspand

Er zijn meerdere redenen waarom wij vloerverwarming aanraden. Allereerst wordt een vloerverwarmingssysteem in de vloer van uw ruimte geplaatst, terwijl een verwarming met radiator ruimte in beslag neemt. Hierdoor heeft u ultieme vrijheid om de ruimte naar eigen wens in te richten. Daarnaast is er door het gebruik aan ‘verstopte’ plekjes achter een radiator geen mogelijkheid tot vocht- of schimmelvorming bij de verwarming. Nog belangrijker wellicht: u verdient de aanschaf van een vloerverwarmingssysteem terug via uw energierekening, want u heeft minder stookkosten dan bij reguliere verwarming met een radiator. Dit is duurzamer voor de planeet én uw portemonnee, helemaal wanneer u elektrische vloerverwarming laat plaatsen.

Ontdek de verschillende systemen in onze showroom

Wilt u uw radiator ook vervangen voor een verwarming in de vloer en hiervoor onze specialisten inschakelen? Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom om de verschillende systemen te bekijken. Wij helpen u graag met een deskundig advies om uw keuze te maken. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming