8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verwarming met radiator in Huizen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wil je de verwarming met radiator vervangen in jouw woning of bedrijfspand in Huizen of Rotterdam? Dat is een zeer verstandige keuze! Bij 123Vloerverwarming adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden én de redenen om de radiator vandaag nog de deur uit te doen!

Vervang de verwarming met radiator in jouw woning of bedrijfspand te Huizen

Er zijn meerdere redenen waarom wij vloerverwarming aanraden. Allereerst wordt een vloerverwarmingssysteem in de vloer van jouw ruimte in Huizen of elders geplaatst, terwijl een verwarming met radiator ruimte in beslag neemt. Hierdoor heb je ultieme vrijheid om de ruimte naar eigen wens in te richten. Daarnaast is er door het gebrek aan ‘verstopte’ plekjes achter een radiator geen mogelijkheid tot vocht- of schimmelvorming bij de verwarming. Nog belangrijker wellicht: je verdient de aanschaf van een vloerverwarmingssysteem terug via de energierekening, want je hebt minder stookkosten dan bij reguliere verwarming met een radiator. Dit is duurzamer voor de planeet én jouw portemonnee, helemaal wanneer je elektrische vloerverwarming laat plaatsen.

Ontdek de verschillende systemen ter vervanging van de radiator

Wil je de radiator ook vervangen voor een verwarming in de vloer en hiervoor onze specialisten uit Huizen inschakelen? Vraag een offerte aan om de verschillende systemen te ontdekken. Wij helpen je graag met een deskundig advies om jouw keuze te maken. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming