8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verwarmingsinstallatie

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Voor deskundige verwarmingsinstallatie vertrouw je op de dienstverlening van 123Vloerverwarming uit Huizen, actief in onder andere Rotterdam, Utrecht en elders in Nederland. Onze ervaren monteurs weten precies hoe de installatie van een vloerverwarming moet verlopen, zodat je maximaal rendement hebt. De investering in een vloerverwarming verdien je namelijk terug via de energierekening. Omdat de warmte evenredig wordt verspreid door een ruimte, hoef je de thermostaat minder vaak omhoog te draaien. Hierdoor dalen de stookkosten en zodoende daalt ook de energierekening! Kies je ervoor om een energiezuinige vloerverwarming te laten installeren? Dan is deze investering financieel nog aantrekkelijker.

Ga je de verwarmingsinstallatie zelf uitvoeren of uitbesteden?

De installatie van een vloerverwarming kun je eenvoudig zelf uitvoeren dankzij onze handige doe-het-zelfpakketten. In deze pakketten vind je alle benodigde vloerverwarmingsonderdelen voor de montage van de vloerverwarming. Daarnaast hebben we een duidelijke instructie erbij gedaan voor de installatie van de vloerverwarming. Wil je de verwarmingsinstallatie in de vloer van jouw woning of bedrijfspand in Huizen of Rotterdam liever uitbesteden? Laat onze deskundige monteurs dan de vloerverwarming aanleggen in het pand. Wij zorgen ervoor dat de verwarmingsinstallaties op een juiste manier worden geplaatst, zónder overlast. Dankzij onze infreestechniek is het namelijk niet nodig om de volledig vloer te verwijderen.

Bekijk de verschillende verwarmingsinstallaties

We hebben verschillende systemen beschikbaar voor een verwarmingsinstallatie. Op deze manier heb je de mogelijkheid om te kiezen welke verwarmingsinstallaties bij jouw wensen passen en welke juist niet. Dankzij een deskundig advies over de installatie van een vloerverwarming door onze medewerkers weet je zeker dat je het systeem kiest dat aan al jouw wensen voldoet. Wil je meer weten over de beschikbare systemen of de installatie daarvan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150 of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming