8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verwarmingsinstallatie

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Met de juiste verwarmingsinstallatie van 123Vloerverwarming in Huizen kun je de vloer van jouw pand heerlijk verwarmen tijdens de koudere maanden. Er zijn echter wel veel factoren waar je op moet letten om een oplossing te kiezen die bij jouw pand past. Wij bieden je graag advies aan op basis van jouw situatie, zodat je maximaal profiteert van de voordelen van vloerverwarming.

Een verwarmingsinstallatie voor je vloer kiezen en laten leggen

Wil je in een bestaand pand vloerverwarming laten leggen? Dan moet je rekening houden met het soort verwarmingsinstallatie dat je op dit moment gebruikt voor andere warmtebronnen. Je hebt twee soorten vloerverwarming: aansluitingen voor een elektrisch of een watergedragen systeem. Bij ons kies je uit verschillende oplossingen voor beide mogelijkheden. Met sommige pakketten kun je bijvoorbeeld, als je er handig in bent, zelf vloerverwarming plaatsen. Laat je dit liever aan een professional over? Dan kun je door ons vloerverwarming laten aanleggen. Wij geven je in ieder geval advies op maat.

Laat je adviseren door onze experts

Voor een verwarmingsinstallatie onder de vloer in jouw pand, schakel je ons in. Wij bieden verschillende oplossingen aan die geschikt zijn voor allerlei situaties. Op basis van de te verwarmen ruimte en meer, raden wij je graag de gunstigste opties aan. Voor meer informatie neem je contact met ons op via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming