8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verwarmingsinstallatie

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Voor deskundige verwarmingsinstallatie vertrouwt u op de dienstverlening van 123Vloerverwarming uit Numansdorp, in de buurt van Rotterdam. Onze ervaren monteurs weten precies hoe de installatie van een vloerverwarming moet verlopen, zodat u maximaal rendement heeft. De investering in een vloerverwarming verdient u namelijk terug via uw energierekening. Omdat de warmte evenredig wordt verspreid door een ruimte, hoeft u de thermostaat minder vaak omhoog te draaien. Hierdoor dalen uw stookkosten en zodoende daalt ook uw energierekening! Kiest u ervoor om een energiezuinige vloerverwarming te laten installeren? Dan is deze investering financieel nog aantrekkelijker.

Gaat u de verwarmingsinstallatie zelf uitvoeren of uitbesteden?

De installatie van een vloerverwarming kunt u eenvoudig zelf uitvoeren dankzij onze handige doe-het-zelfpakketten. In deze pakketten vindt u alle benodigde vloerverwarmingsonderdelen voor de montage van de vloerverwarming. Daarnaast hebben we een duidelijke instructie erbij gedaan voor de installatie van de vloerverwarming. Wilt u de verwarmingsinstallatie in de vloer van uw woning of bedrijfspand in Numansdorp of Rotterdam liever uitbesteden? Laat onze deskundige monteurs dan de vloerverwarming aanleggen in uw pand. Wij zorgen ervoor dat de verwarmingsinstallaties op een juiste manier worden geplaatst, zónder overlast. Dankzij onze infreestechniek is het namelijk niet nodig om de volledig vloer te verwijderen.

Bekijk de verschillende verwarmingsinstallaties in onze showroom

In onze showroom in Numansdorp, vlak bij Rotterdam, hebben we verschillende systemen voor een verwarmingsinstallatie staan. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om te zien welke verwarmingsinstallaties bij uw wensen passen en welke juist niet. Dankzij een deskundig advies over de installatie van een vloerverwarming door onze medewerkers weet u zeker dat u het systeem kiest dat aan al uw wensen voldoet. Wilt u meer weten over de beschikbare systemen of de installatie daarvan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150 of vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming