8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verwarmingssysteem

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bent u op zoek naar een verwarmingssysteem voor in de vloer om de ruimten te verwarmen in uw woning of bedrijfspand in Numansdorp, Rotterdam of elders in Nederland? Dan staan wij voor u klaar! 123Vloerverwarming uit Numansdorp is dé specialist op het gebied van vloerverwarmingssystemen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies welk systeem bij uw wensen past. Wij voorzien u tijdens het aankoopproces van deskundig advies en geven u tips wanneer nodig. Wilt u volledige ontzien worden? Dan kiest u ervoor om het verwarmingssysteem aan te laten leggen in uw vloer door onze specialisten – wij zijn werkzaam in Numansdorp, Rotterdam en de rest van Nederland!

Ontdek in onze showroom het beste verwarmingssysteem voor in de vloer

In onze showroom in Numansdorp, op een paar kilometer afstand van Rotterdam, hebben wij meerdere soorten van het verwarmingssysteem staan zodat u kunt zien wat het beste past bij uw eigen vloer. Het grootste voordeel van verwarmen met een vloerverwarming is natuurlijk dat de verwarmingselementen onder uw vloer zijn geplaatst. Hierdoor heeft u alle ruimte en vrijheid om uw ruimte in te richten zoals u dit zelf wenst. Bovendien is er geen mogelijkheid voor vochtplekken achter de radiatoren, wat de luchtkwaliteit in de ruimte bevordert. Daarnaast is een verwarmingssysteem onder de vloer ook een garantie voor meer gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte, waardoor u minder vaak de thermostaat omhoog hoeft te draaien. U verdient een vloerverwarming dus gewoon terug dankzij een lagere energierekening!

Welke vloerverwarmingssystemen zijn er allemaal beschikbaar?

Na al deze voordelen wilt u waarschijnlijk weten welke systemen er allemaal beschikbaar zijn voor verwarming via de vloer. 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, heeft een ruim assortiment als u op zoek bent naar het meest geschikte verwarmingssysteem voor onder uw vloer. Hoewel het mogelijk is om een vloerverwarming op aanvraag te realiseren, hebben wij ook verschillende standaard vloerverwarmingssystemen voor u beschikbaar:

Vraag direct een offerte aan om te verwarmen met vloerverwarming

Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen voor een verwarmingssysteem dat in de vloer van uw woning of bedrijfspand in Numansdorp of Rotterdam geplaatst wordt? Dan is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u direct weet wat de kosten zijn voor vloerverwarmingssysteem van 123Vloerverwarming. Wij streven ernaar om onze prijzen zo betaalbaar mogelijk te maken voor iedereen, omdat wij geloven dat een vloerverwarming de beste en meest gezonde manier van verwarmen is. Heeft u nog vragen over een van onze vloerverwarmingssystemen of wilt u meer weten over het verwarmen via de vloer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Verwarmingssysteem
123Vloerverwarming