8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Verwarmingsysteem

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wilt u in de avond heerlijk warme voeten hebben dankzij een vloer verwarmingsysteem? Bent u daarvoor op zoek naar een specialist? Zoek dan niet verder, wij bieden u het vloer verwarmingsysteem waar u naar op zoek bent in de regio Rotterdam en Numansdorp! 123-Vloerverwarming legt voor u een verwarmingsysteem aan waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Kies het vloer verwarmingsysteem dat het beste bij u past in de regio Rotterdam of Numansdorp

Met een deskundig team zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw woning door middel van vloerverwarming. Naast vloerverwarming, bieden wij u onder andere CV ketels en airco’s. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u bovendien van een uitstekend advies voorzien. Voor een effectief verwarmingsysteem waar u nog jaren van kunt genieten, gaat u naar 123-Vloerverwarming!

Ontdek de scherpe prijzen voor uw vloerverwarming

De prijzen verschillen per oppervlakte en of het gaat om hoofd, hoofd/bij of bij verwarmingen gaat. Het verschil zit hem in de afmetingen van de slangen, die respectievelijk 10, 15 en 20 cm zijn. Op de site kunt u eenvoudig precies berekenen wat een vloerverwarming voor u gaat kosten. Daarbij bekijkt u op onze site ook eenvoudig hoeveel het kost om het vloer verwarmingsysteem te laten monteren, te laten frezen of te laten monteren op matten. Ook is het mogelijk om het vloer verwarmingsysteem bij u thuis in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp te laten monteren op een noppenplaat, of om een droog of elektrisch systeem te laten monteren. Deze prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Heeft u uw keuze gemaakt?

In ons aanbod vindt u heel wat doe-het-zelf-pakketten voor uw vloer verwarmingsysteem in de regio Rotterdam of Numansdorp. Daarnaast komen onze vakmensen ook graag bij u langs voor een professionele installatie. Wilt u meer weten over het verwarmingsysteem van 123-Vloerverwarming? Bekijk dan onze website voor alle mogelijkheden en prijzen. Verder kunt u uiteraard telefonisch of per e-mail contact opnemen bij vragen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag!

Heeft u vragen of opmerkingen?