8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerkoeling

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerkoeling binnen uw woning in Rotterdam

Dankzij vloerkoeling ervaart u tijdens de warme zomermaanden een aangename binnentemperatuur in uw woning in Rotterdam of Numansdorp. Waarom alleen ’s winters zorgen voor een aangenaam klimaat? Vloerkoeling kan zelfs in combinatie met vloerverwarming voor in de winter. Het koelen van uw vloer kost bijna geen energie. Daarnaast bent u verzekerd van lage onderhoudskosten en neemt vloerkoeling weinig ruimte in beslag. 123Vloerverwarming realiseert het graag voor u.

Vloerkoeling door 123Vloerverwarming, gevestigd in Numansdorp omgeving Rotterdam

Al sinds het jaar 1980 hebben wij kennis van niet alleen vloerverwarming, maar ook onder andere vloerkoeling, cv-ketels en airco’s. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van het land. Door de gehele Benelux zijn wij een begrip geworden. Wij bieden u kwaliteitsproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Verder kunt u bij ons profiteren van snelle en optimale service. Kortom, schakel 123Vloerverwarming in wanneer u zeker wilt zijn van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. En wist u dat u maar liefst vijf jaar systeemgarantie heeft?

Meer weten over vloerkoeling?

Wilt u meer weten over vloerkoeling voor uw woning in omgeving Rotterdam en Numansdorp? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze ervaren medewerkers. Wij voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies zodat u zich echt thuis voelt in uw eigen huis.

Bereik ons telefonisch

Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0186 – 680150. Uiteraard kunt u ook het contactformulier gebruiken, weergegeven op deze website. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloerkoeling in Numansdorp, niet ver van Rotterdam.

Heeft u vragen of opmerkingen?