8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerkoeling voor een aangename binnentemperatuur

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Het woord vloerkoeling zegt het eigenlijk al. Vloerkoeling zorgt, in tegenstelling tot vloerverwarming, ervoor dat uw vloer iets koelt. Er wordt een leidingsysteem aangebracht in de vloerconstructie, waardoor er een aangename binnentemperatuur ontstaat. Dit leidingsysteem wordt vaak in combinatie met vloerverwarming gebruikt. Bij 123Vloerverwarming bent u aan het juiste adres voor vloerkoeling. De voordelen van dit systeem? Het kost weinig energie, u bent zeker van lage onderhoudskosten, het neemt weinig ruimte in en u heeft vijf jaar systeemgarantie.

Hoe werkt vloerkoeling?

Vloerkoeling is het omgekeerde van vloerverwarming. Dankzij het leidingsysteem in de vloerconstructie circuleert water met een temperatuur van minimaal 18 °C. Het koele water zorgt voor een afkoeling van de vloerconstructie, waardoor de temperatuur in uw ruimte(s) behaaglijker wordt. Om condens te voorkomen, kan er niet met een te lage watertemperatuur gewerkt worden. Dat betekent dat de watertemperatuur slechts enkele graden beneden de binnentemperatuur mag liggen.

De mogelijkheden voor uw situatie bespreken

Wilt u meer weten over vloerkoeling of de voordelen ervan? Neem dan contact met ons op via 0186 – 680150 om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Uiteraard bent u iedere werkdag van harte welkom in onze vestiging in Numansdorp. Wij voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies zodat u zich echt thuis voelt in uw eigen huis.

Heeft u vragen of opmerkingen?