8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloertemperatuur

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Met vloerverwarming kun je de vloertemperatuur zelf bepalen. Zo heb je nooit meer last van koude voeten, ook niet in de wintermaanden. Je kunt met sommige systemen zelfs een ruimte verkoelen bij warm weer. Wij bij 123Vloerverwarming vertellen je graag meer over de mogelijkheden van vloerverwarming bij jouw bedrijfspand of woning.

Zelf de vloertemperatuur instellen

Een vloer die te koud of te warm wordt, heeft een grote invloed op de temperatuur in de hele ruimte. Dankzij vloerverwarming regel je zelf de vloertemperatuur. Met de thermostaat van je vloerverwarming stel je eenvoudig in welke temperatuur de vloerverwarming moet bereiken. Dan wordt de vloer, en daarmee de ruimte, lekker warm. Bij sommige systemen is het ook mogelijk om een ruimte via de vloer te koelen. Als je niet zeker weet wat er mogelijk is met jouw systeem of voor jouw pand, adviseren we je graag. Ook als je nu nog geen vloerverwarming hebt, kunnen wij je verder helpen.

Bepaal zelf de temperatuur

Wil jij zelf de vloertemperatuur in kunnen stellen? Wij helpen je graag aan een kwalitatieve vloerverwarming. Als je een offerte aanvraagt, geven wij je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Om algemene vragen te stellen, vul je ons contactformulier in of bel je naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming