8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloertemperatuur

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

De vloertemperatuur regelt u met de verwarmingen van 123Vloerverwarming uit Numansdorp, niet ver van Rotterdam. Hebt u regelmatig koude voeten? Wilt u heerlijk kunnen genieten van een warme vloertemperatuur? Dan is vloerverwarming een goede optie voor u! 123Vloerverwarming is al sinds 1980 actief in deze branche en kan u uitstekend van dienst zijn.

Laat de installatie van uw vloertemperatuur in de regio Numansdorp en Rotterdam aan ons over

Wij begrijpen dat vloertemperatuur van groot belang is. Wij zijn dan ook al vanaf het jaar 1980 actief in de verkoop en installatie van vloerverwarming. Wij zijn niet alleen in Nederland een begrip, maar door de gehele Benelux. Wij bieden niet alleen kwaliteitsproducten aan, maar wij bieden u ook een snelle en optimale service. Verder bieden wij u de laagste prijsgarantie!

Kies uit een van onze systemen

Wist u dat u de temperatuur op verschillende manieren kunt regelen? U bent vast en zeker al bekend met het traditioneel frezen in de vloer, maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden nog gevarieerder. Wat dacht u bijvoorbeeld van wandverwarming, verwarming op een noppenplaat of op matten? Wij adviseren u graag over de beste oplossing als u contact met ons opneemt.

Een breed aanbod aan cv-ketels en airco’s

Naast vloerverwarming bieden wij u onder andere ook cv-ketels en airco’s aan. Oftewel, een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door. 123Vloerverwarming maakt het allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Wij vertellen u er graag meer over als u contact met ons opneemt.

Wij regelen uw vloertemperatuur in de regio van Numansdorp en Rotterdam

Wilt u de vloertemperatuur aangenaam hebben, bijvoorbeeld in Rotterdam of Numansdorp? Maak dan gebruik van de diensten van 123Vloerverwarming. Neem direct via 0186 – 680150 of per e-mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord!

Heeft u vragen of opmerkingen?