8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming aanbrengen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Alvorens u zelf uw vloerverwarming gaat aanbrengen, is het belangrijk om over de nodige informatie te beschikken. U wilt immers het juiste systeem voor uw situatie kopen. Vraag daarom naar een professioneel advies van 123Vloerverwarming. Zo bent u zeker van het juiste doe-het-zelf-pakket voor uw woning.

Vloerverwarming zelf aanbrengen

Samen met onze adviseurs overlegt u welk systeem het best in uw woning past. Bovendien geven zij u tal van wijze raad en aanvullende tips. Zo geniet u binnen een korte tijd van een prachtig systeem. Elk systeem is gemaakt uit de beste materialen en voorzien van de beste garantie van vijf jaar. Zo weet u zeker dat u jaren geniet van een warme vloer.

Welke systemen zijn er beschikbaar?

Als u zelf uw vloerverwarming wilt aanbrengen, heeft u de keuze uit verschillende systemen. Denk hierbij aan frezen in dekvloer, een vloerverwarming op matten gebonden of een noppenplaatsysteem. Onze experts geven u graag een gepast advies, zodat u naar huis gaat met de beste vloerverwarming voor uw situatie.

Kom langs in de showroom

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie voor het aanbrengen van vloerverwarming? Onze specialisten vertellen het u graag, uiteraard op vrijblijvende basis. Bel daarom vandaag nog naar 0186 – 680150 of  stuur een e-mail naar info@123vloerverwarming.nl of kom langs in Numansdorp.

Heeft u vragen of opmerkingen?