8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Advies over een vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Ben je aan het twijfelen of je een vloerverwarming wilt en wil je daarom graag extra advies inwinnen? Je hoeft niet langer te twijfelen, want 123Vloerverwarming uit Huizen is dé specialist die je voorziet van het advies waar je naar op zoek bent! De effectieve verwarmingssystemen haal je op bij ons magazijn in Rotterdam.

Vloerverwarming in huis of op het werk: wij geven advies waar je écht wat aan hebt

Als het gaat om vloerverwarming, dan is een keuze maken is niet eenvoudig. Je hebt dan ook een goed advies nodig om jarenlang plezier te hebben van je vloerverwarming. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om je te voorzien van nuttige tips over vloerverwarming. Bovendien profiteer je van snelle en optimale service wanneer je een ander soort verwarming wilt aanleggen in de ruimte. Kortom, voor advies over vloerverwarming ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je de vloerverwarming zelf aanleggen of laten leggen?

In ons aanbod vind je diverse systemen voor het aanleggen van vloerverwarming. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een doe-het-zelf vloerverwarmingspakket. Je kunt echter ook vertrouwen op ons team van vakmensen voor een professionele plaatsing. Wil je weten welk systeem het best aansluit bij badkamerverwarming, woonkamerverwarming of volledige verwarming van een bedrijfspand? Dan voorzien onze experts jou graag van advies over de plaatsing van vloerverwarming.

Het belang van periodiek onderhoud

Voor een goed functionerende ketel is goed onderhoud van de verwarmingsinstallatie noodzakelijk. Je verwarmingsketel dient regelmatig te worden gereinigd. Ook de jaarlijkse controle en het klein onderhoud aan de cv-ketel zijn noodzakelijk. Een regelmatig onderhoud van een verwarmingsinstallatie verbetert het rendement met gemiddeld 5%. Onze specialisten geven dan ook graag een goed advies over het onderhoud van jouw vloerverwarming.

Neem afscheid van de radiator

Zeg de verwarming met radiator vaarwel en kies voor vloerverwarming. Hierdoor bespaar je ruimte, verlaag je de maandelijkse lasten met een energiezuinige vloerverwarming én heb je altijd heerlijke warme voeten.

Profiteer van onze kennis over vloerverwarming

Wil je direct advies over een vloerverwarming, bijvoorbeeld een verwarming op aanvraag? Geen probleem! Neem contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met je. Verder kun je gebruikmaken van het contactformulier. Maak een afspraak en kom meer te weten over vloerverwarming van onze specialisten.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming