8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming en isolatie

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123-vloerverwarming gaan vloerverwarming en isolatie hand in hand. Wij leveren u een systeem dat niet alleen energiezuinig verwarmt, maar tevens de warmte binnen houdt. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor het isoleren van uw vloerverwarming!

Kwalitatieve oplossingen voor vloerverwarming en isolatie

123-vloerverwarming levert en installeert al ruim dertig jaar de meest duurzame vloerverwarmingssystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Denk hierbij aan: gefreesde systemen (in dekvloer), op matten, op noppenplaten of droog systeem. Aangezien het goed isoleren van uw systeem een grote impact heeft op uw energieverbruik, bieden wij veelal vloerverwarming en isolatie binnen één systeem aan. Zo kan ieder systeem helemaal naar wens worden uitgebreid met isolatiemateriaal van de hoogste kwaliteit. Onze specialisten, die beschikken over een jarenlange ervaring en vakmanschap, nemen graag de tijd om voor u een systeem te ontwikkelen dat niet alleen uw ruimte goed verwarmt, maar ook uw energieverbruik zo laag mogelijk houdt. Voor uw verwarming en isolatie betaalt u bij ons standaard de allerlaagste prijs!

Vloerverwarming laten isoleren door professionals

Door de vloerverwarming te isoleren gaat er weinig warmte vanuit de vloer verloren en verlaagt u actief uw energieverbruik. Naast dat dit goed voor uw eigen portemonnee is, helpt u uiteraard ook het milieu een handje. 123-vloerverwarming heeft een breed gamma aan materialen waarmee ieder type vloerverwarming perfect is te isoleren. Denk hierbij aan:

  • Vloerisolatiefolie;
  • Vlakke, drukvaste XPS platen;
  • Vlakke, drukvaste PIR platen.

Stel al uw vragen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor vloerverwarming en isolatie binnen uw bedrijfsruimte? Bel dan naar naar 0186 – 680150 of stuur een e-mail naar info@123vloerverwarming.nl. Onze medewerkers vertellen u geheel vrijblijvend meer over onze opties voor uw gebouw. Via onze website is het ook mogelijk om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?