8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Ontdek de mogelijkheden van vloerverwarming en isolatie

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp gaan vloerverwarming en isolatie hand in hand. Wij leveren u een systeem dat niet alleen energiezuinig verwarmt, maar ook de warmte binnenhoudt. Al meer dan dertig jaar leveren én installeren onze vakmensen de meest duurzame vloerverwarmingssystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Kwalitatieve oplossingen voor vloerverwarming en isolatie

Aangezien het goed isoleren van uw systeem een grote impact heeft op bezuiniging van uw energieverbruik, bieden wij veelal vloerverwarming en isolatie binnen één systeem aan. Zo kan ieder systeem helemaal naar wens worden uitgebreid met isolatiemateriaal van de hoogste kwaliteit. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en leveren puur vakmanschap. Zij nemen graag de tijd om een systeem te ontwikkelen dat niet alleen uw ruimte goed verwarmt, maar dankzij de energiezuinige vloerverwarming houdt u ook uw energieverbruik zo laag mogelijk. Voor uw verwarming en isolatie betaalt u bij ons standaard de allerlaagste prijs!

Vloerverwarming laten isoleren door professionals

Door de vloerverwarming te isoleren, gaat er weinig warmte vanuit de ruimte verloren en verlaagt u actief uw energieverbruik. Naast dat dit goed voor uw eigen portemonnee is, helpt u uiteraard ook het milieu een handje. 123Vloerverwarming heeft een groot assortiment materialen en doe-het-zelf vloerverwarmingspakketten waarmee ieder type vloerverwarming perfect te isoleren is. Denk hierbij aan:

  • Vloerisolatiefolie
  • Vlakke en drukvaste XPS-platen
  • Vlakke en drukvaste PIR-platen

Ontdek de mogelijkheden voor uw pand

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor vloerverwarming en isolatie binnen uw bedrijfsruimte of woning in regio Numansdorp? Bel dan naar 0186 – 680150. Onze medewerkers vertellen u geheel vrijblijvend meer over de opties. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?