8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming frezen Utrecht

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloerverwarming frezen tijdens het aanleggen is een van de manieren waarmee u uw huis in Utrecht, Hilversum of Amersfoort verwarmt. Vloerverwarming heeft voor veel mensen de voorkeur ten opzichte van de traditionele radiatoren. Het bespaart ruimte, uw woning wordt gelijkmatiger warm en een warme vloer voelt gewoon lekker aan. Toch zijn er nog knopen die doorgehakt moeten worden wanneer u kiest voor vloerverwarming. 123Vloerverwarming geeft u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

De voordelen van een vloerverwarming frezen tijdens het aanleggen in uw woning in Utrecht

Frezen is een van de meest voordelige en snelste manieren voor het aanleggen van vloerverwarming. We geven u een overzicht van de voordelen:

  • Laat u de vloerverwarming frezen, dan is er geen opbouwhoogte en dat maakt deze methode geschikt voor relatief lage huizen in Utrecht of Nieuwegein.
  • Frezen is een van de snelste manieren om in bestaande en nieuwe huizen in Utrecht, Hilversum of Nieuwegein vloerverwarming aan te leggen. Met behulp van 123Vloerverwarming geniet u zelfs binnen een dag al van een warme vloer.
  • Ook het opwarmen gaat een stuk sneller omdat de verwarmingselementen direct onder de vloerbedekking liggen.
  • Omdat veel woningen in Utrecht en Amersfoort een cv-ketel hebben, is het frezen van de vloerverwarming vaak de beste oplossing omdat er geen nieuw systeem nodig is. De verwarming wordt op bestaande cv-installatie aangesloten en zelfs de cementdekvloer kan blijven liggen.

Er zijn situaties waarin het frezen van een vloerverwarming minder makkelijk, of zelfs af te raden is. Bij een slechte cementdekvloer is een vloerverwarming met matten bijvoorbeeld een betere optie. Wij adviseren u graag over welke vloerverwarming het best bij uw situatie past.

Krijg een betere indruk van de kosten, vraag een gratis offerte aan

De voordelen van een vloerverwarming aanleggen en frezen zijn interessant, maar wonen in Utrecht of Hilversum is al duur genoeg. Dus wat betaalt u hier nu eigenlijk voor? Aan de hand van een aantal gegevens en vragen stellen wij gratis een offerte op, of u belt voor meer informatie naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?