8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming frezen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming inslijpen in de regio Numansdorp en Rotterdam laat u over aan een specialist zoals 123Vloerverwarming. Wij zijn dé vloerverwarmingsspecialist voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Contacteer ons vandaag nog of vraag online een vrijblijvende offerte aan!

Vloerverwarming laten inslijpen door een specialist in Numansdorp, regio Rotterdam

Er zijn in ons aanbod diverse systemen beschikbaar voor uw vloerverwarming. Het frezen (of infrezen) is het inslijpen in een zand/cement en of anhydriet dekvloer door middel van speciaal industriële diamant. Het inslijpen van vloerverwarming is de meest gekozen mogelijkheid. Dit kan zowel bij een bestaande als bij een nieuwe dekvloer. Daarbij monteren onze vakmensen de leidingen vlak onder uw uiteindelijke vloer. Bij het inslijpen van uw vloerverwarming in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp worden de leidingen onderverdeeld in verschillende groepen. Dit is omdat een ingeslepen leiding maximaal 120 meter lang mag zijn. Dit is om drukverlies, en daardoor een verminderde werking van de vloerverwarming tegen te gaan. Daarnaast wordt de aangevoerde warmte gelijkmatiger verdeeld door de inzet van meerdere groepen.

Geniet van een uitstekende service

U berekent de kosten voor het inslijpen van uw vloerverwarming in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp eenvoudig via onze website. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie en ontvangt u een garantie van vijf jaar op uw vloerverwarming. Onze specialisten komen graag bij u langs om de vloerverwarming aan te leggen, maar u kunt ook kiezen voor een doe-het-zelf-pakket. Daarnaast komen onze vakmensen ook langs voor het onderhoud van uw verwarming of het installeren van extra isolatie.

Bezoek de showroom en ontdek onze kwaliteit

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het vakmanschap van 123Vloerverwarming voor het inslijpen van uw vloerverwarming in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom voor het op maat samenstellen van uw systeem. Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?