8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming frezen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming inslijpen door middel van frezen, is een specialiteit van 123vloerverwarming uit Numansdorp, in de regio Rotterdam. Sinds onze oprichting in 1980 zijn wij specialist in het monteren en adviseren van vloerverwarming systemen voor zowel de zakelijke en particuliere markt. Wij leveren u alleen de beste producten voor de scherpste prijzen.

Ontdek onze service als u vloerverwarming laat frezen in de regio Rotterdam of Numansdorp

Als u kiest voor 123vloerverwarming, is het mogelijk om de vloerverwarming eenvoudig en voordelig te laten frezen. De prijs die u betaalt voor dit geheel, bevat:

  1. Vloerverwarmingsverdeler inclusief circulatiepomp en temperatuurbeveiliging;
  2. Benodigde meters diffusiedichte DOWLEX 2344, 5-lagenbuis vloerverwarmingsslang met KOMO keur;
  3. Het infrezen in de bestaande zand/cement en-of anhydride dekvloer;
  4. Complete montage;
  5. 5 jaar systeemgarantie op alles.

De prijzen verschillen qua oppervlakte, met een maximale oppervlakte van 100 m², en de Hartmaat van de buizen. Dit is voor hoofdverwarming 10 cm, hoofd/bij verwarming 15 cm en voor bijverwarming 15 cm.

Wat zijn de voordelen van infrezen?

Als u uw vloerverwarming in de regio Rotterdam of Numansdorp laat frezen geniet u van tal van voordelen. Zo is het mogelijk om de vloer direct na installatie af te werken. Daarbij gebeurt het frezen altijd stofarm. De betonstof wordt in zakken opgevangen en zullen door ons afgesloten achtergelaten worden.

Neem contact op voor al uw vragen

Als u vloerverwarming bij u in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp wilt laten frezen of als u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via 0186 – 680150 of info@123vloerverwarming.nl. U kunt via de site ook heel eenvoudig een offerte aanvragen. 123vloerverwarming is ook de beste en voordeligste op het gebied van levering en montage van vloerverwarming doe-het-zelf, en montage van de verwarming op noppenplaten en matten. Ook de beste verdelers en verwarmingsbuizen kunt u bestellen bij ons.

Heeft u vragen of opmerkingen?