8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming frezen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Sleuven voor de vloerverwarming inslijpen door middel van frezen, is een specialiteit van 123Vloerverwarming uit Numansdorp. Sinds onze oprichting in 1980 zijn wij specialist in het monteren en adviseren van vloerverwarmingssystemen voor zowel de zakelijke en particuliere markt in de wijde regio van Rotterdam, Utrecht en Nieuwegein. Wij leveren u alleen de beste producten tegen de scherpste prijzen. Bovendien voeren wij alle benodigde werkzaamheden voor u uit, van het inslijpen in de cementdeklaag tot het frezen van de sleuven voor de vloerverwarming.

Complete service om de vloerverwarming in te laten frezen

Als u kiest voor de expertise van 123Vloerverwarming uit Numansdorps is het mogelijk om de vloerverwarming eenvoudig en voordelig in de vloer te laten frezen of inslijpen. De prijs die u betaalt voor dit geheel, bevat de volgende materialen én werkzaamheden:

De prijzen verschillen qua oppervlakte dat we moeten infrezen, met een maximale oppervlakte van 100 m² op de hartmaat van de buizen voor de vloerverwarming. Dit geldt voor een hoofdverwarming van 10 cm, hoofd- en bijverwarming van 15 cm en bijverwarming van 15 cm.

Voordelen van het infrezen of inslijpen van vloerverwarming

Als u sleuven voor uw vloerverwarming in de regio Rotterdam, Utrecht of Nieuwegein laat frezen, geniet u van tal van voordelen. Zo is het mogelijk om de vloer direct na installatie af te werken, zonder lange droogtijd. Daarbij gebeurt het frezen altijd stofarm. Dit betekent dat het betonstof in zakken wordt opgevangen en door ons afgesloten worden achtergelaten.

Neem contact op voor al uw vragen

Neem contact met ons op als u vloerverwarming wilt laten infrezen bij u in de omgeving van Rotterdam of als u meer informatie wenst over onze werkzaamheden. Wij zijn bereikbaar via 0186 – 680150 en u bent van maandag tot en met vrijdag welkom in onze showroom in Numansdorp. Via de website is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?