8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming in Hilversum

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming maakt jouw woning of bedrijfspand in Hilversum energiezuiniger én aangenaam warm, ook tijdens de koude dagen. De hele ruimte wordt gelijkmatig verwarmd, waardoor er geen temperatuurverschillen meer zijn zoals bij traditionele radiatoren. Afhankelijk van jouw situatie heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wij adviseren je graag.

Welke vloerverwarming mogen we bij jou in Hilversum komen leggen?

Laat je een vloerverwarming plaatsen in een nieuwbouwwoning? Of wil je een vloerverwarming laten aanleggen in een bestaand pand? Voor beide gevallen zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden. Het hangt verder vooral van je wensen af welk systeem het best geschikt is. Wil je zo min mogelijk ruimte verliezen? Bij een bestaand pand is het bijvoorbeeld mogelijk om de vloerverwarming in te frezen in de dekvloer, waardoor de vloer niet opgehoogd hoeft te worden. Een dunne vloerverwarming, bijvoorbeeld een systeem met matten, voorkomt ook dat je (veel) ruimte verliest. Er zijn systemen die op de cv aansluiten, maar ook varianten die volledig op elektriciteit werken. Wij adviseren je graag over de beste vloerverwarming voor jouw pand in Hilversum. Woon je niet in Hilversum, maar wil je bijvoorbeeld vloerverwarming in Amsterdam laten aanbrengen? Ook dan schakel je ons in.

Vraag een offerte op maat aan

Als je graag de overstap wilt maken naar vloerverwarming voor jouw pand in Hilversum, helpen wij je graag. Wij adviseren je over de beste mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan direct een offerte aan voor een inschatting op maat. Voor andere vragen over onze dienstverlening, bel je naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming