8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming infrezen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Sleuven voor de vloerverwarming inslijpen door middel van infrezen, is een specialiteit van 123Vloerverwarming uit Huizen. Sinds onze oprichting in 1980 zijn wij specialist in het infrezen en inslijpen van sleuven voor vloerverwarmingssystemen, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren alleen de beste producten naar aanleiding van een deskundig advies tegen de scherpste prijzen. Bovendien voeren wij alle benodigde werkzaamheden voor je uit, van het inslijpen in de cementdeklaag tot het frezen van de sleuven voor de vloerverwarming bij jouw woning of bedrijfspand.

Complete service voor het infrezen van een vloerverwarming

Als je kiest voor de expertise van 123Vloerverwarming uit Huizen, is het mogelijk om de vloerverwarming eenvoudig en voordelig te laten infrezen of inslijpen bij jouw pand in Nederland. De prijs die je betaalt voor dit geheel, bevat de volgende materialen én werkzaamheden:

  • Een vloerverwarmingsregelunit of verdeler inclusief circulatiepomp en temperatuurbeveiliging
  • Benodigde meters diffusiedichte DOWLEX 2344, 5-lagenbuis vloerverwarmingsbuis met KOMO-keurmerk
  • Het infrezen van sleuven voor de vloerverwarming in de bestaande zand-, cement- en/of anhydride dekvloer
  • Het compleet aanleggen van de vloerverwarming
  • Vijf jaar systeemgarantie op alle onderdelen

De prijzen verschillen qua oppervlakte die we moeten infrezen of inslijpen voor de sleuven, met een maximale oppervlakte van 100 m² op de hartmaat van de buizen voor de vloerverwarming. Dit geldt voor een hoofdverwarming van 10 cm, hoofd- en bijverwarming van 15 cm en bijverwarming van 15 cm.

Voordelen van het infrezen of inslijpen van vloerverwarming

Als je sleuven voor een vloerverwarming laat infrezen, geniet je van tal van voordelen als je 123Vloerverwarming uit Huizen inschakelt. Zo is het mogelijk om de reguliere of elektrische vloerverwarming direct na installatie af te werken, zonder lange droogtijd. Daarbij gebeurt het frezen altijd stofarm. Dit betekent dat het betonstof in zakken wordt opgevangen. Deze zakken worden dan afgesloten achtergelaten. Hierdoor heb je geen tot weinig overlast in de rest van het pand van onze werkzaamheden om de ruimten te verwarmen.

Krijg een antwoord op al jouw vragen

Neem contact met ons op als je vloerverwarming wilt laten infrezen of als je meer informatie wenst over onze werkzaamheden. Wij zijn bereikbaar via 0186 – 680150 voor persoonlijk advies over jouw situatie. Via de website is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming