8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming infrezen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Sleuven voor de vloerverwarming inslijpen door middel van infrezen, is een specialiteit van 123Vloerverwarming uit Numansdorp nabij Rotterdam. Sinds onze oprichting in 1980 zijn wij specialist in het infrezen en inslijpen van sleuven voor vloerverwarmingssystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt in de wijde regio van Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Nieuwegein. Wij leveren u alleen de beste producten naar aanleiding van een deskundig advies tegen de scherpste prijzen. Bovendien voeren wij alle benodigde werkzaamheden voor u uit, van het inslijpen in de cementdeklaag tot het frezen van de sleuven voor de vloerverwarming bij uw woning of bedrijfspand in Numansdorp, Rotterdam, Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort of Hilversum.

Complete service voor het infrezen van een vloerverwarming

Als u kiest voor de expertise van 123Vloerverwarming uit Numansdorp nabij Rotterdam is het mogelijk om de vloerverwarming eenvoudig en voordelig te laten infrezen of inslijpen. De prijs die u betaalt voor dit geheel, bevat de volgende materialen én werkzaamheden:

De prijzen verschillen qua oppervlakte die we moeten infrezen of inslijpen voor de sleuven, met een maximale oppervlakte van 100 m² op de hartmaat van de buizen voor de vloerverwarming. Dit geldt voor een hoofdverwarming van 10 cm, hoofd- en bijverwarming van 15 cm en bijverwarming van 15 cm.

Voordelen van het infrezen of inslijpen van vloerverwarming

Als u sleuven voor uw vloerverwarming in regio Rotterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort of Nieuwegein laat infrezen, geniet u van tal van voordelen als u 123Vloerverwarming uit Numansdorp inschakelt. Zo is het mogelijk om de reguliere of elektrische vloerverwarming direct na installatie af te werken, zonder lange droogtijd. Daarbij gebeurt het frezen altijd stofarm. Dit betekent dat het betonstof in zakken wordt opgevangen en door ons afgesloten worden achtergelaten. Hierdoor heeft u geen tot weinig overlast in de rest van het pand van onze werkzaamheden om uw ruimten te verwarmen.

Neem contact op voor al uw vragen

Neem contact met ons op als u vloerverwarming wilt laten infrezen bij u in de omgeving van Rotterdam of als u meer informatie wenst over onze werkzaamheden in Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Utrecht. Wij zijn bereikbaar via 0186 – 680150 en u bent van maandag tot en met vrijdag welkom in onze showroom in Numansdorp. Via de website is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid