8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming kopen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Als u een vloerverwarming wilt kopen, dan wilt u verzekerd zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dit is precies wat 123Vloerverwarming voor u regelt! Als u ervoor kiest om bij ons een vloerverwarming te kopen tegen een scherpe prijs, dan komen wij deze ook tegen een aantrekkelijk tarief bij u leggen in onder andere Numansdorp, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Utrecht.

Profiteren op de lange termijn door een vloerverwarming te kopen

Het kopen van een vloerverwarming is geen dagelijkse investering, zeker niet als u meteen uw hele pand in Numansdorp, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Utrecht wilt voorzien van dit systeem. U wilt hier dus op de lange termijn van profiteren, ongeacht of u zakelijk of particulier een systeem aanschaft. Door een vloerverwarming te kopen verdient u uw investering namelijk terug via de energierekening. Dankzij gelijkmatige verwarming van de ruimten hoeft u minder vaak de thermostaat omhoog te draaien. Hierdoor ziet u de stookkosten dalen, terwijl u geniet van heerlijke warmte. Bovendien hebben wij ook energiezuinige vloerverwarmingssystemen beschikbaar die dit effect nog extra verduidelijken.

Vertrouw op deskundig advies van onze medewerkers

De tijd dat het alleen mogelijk was om een vloerverwarming aan te leggen in nieuwbouw is voorbij. Dankzij het infrezen van een vloerverwarming kan deze namelijk ook in bestaande panden aangelegd worden. Door productontwikkeling en onderzoek is het mogelijk om onder nagenoeg iedere vloersoort een vloerverwarming te plaatsen. Denk hierbij aan:

Onze medewerkers geven u graag een deskundig advies over de mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een vloerverwarming te plaatsen als hoofdverwarming, bijverwarming of als hoofd-bijverwarming. Wij hebben hiervoor verschillende systemen in ons aanbod.

Vraag direct een offerte aan voor de verwarming van uw keuze

Wilt u graag een vloerverwarming kopen voor uw huis of bedrijfspand in Numansdorp, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Utrecht? Dan geven wij u graag een scherpe prijsindicatie als u een offerte bij ons aanvraagt. Bij deze offerte houden wij al rekening met de oppervlakte van de ruimte, de vloerverwarmingsonderdelen die nodig zijn en meer zaken. Mocht u hier meer over willen weten, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Dan staan wij u graag te woord over onze berekeningsmethode.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming