8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming kosten Utrecht

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wat gaat een vloerverwarming nu eigenlijk kosten voor uw woning in Utrecht of Amersfoort? Dat hangt natuurlijk af van de grootte van uw woning. Daarnaast zijn er nog meer zaken waarmee u rekening moet houden wanneer u vloerverwarming gaat kopen voor uw woning in Utrecht. Wat dat precies is? Dat leggen we u bij 123Vloerverwarming graag uit.

Wat gaat de vloerverwarming kosten voor uw woning in Utrecht?

Bent u van plan om vloerverwarming te kopen voor in uw woning in Utrecht? In een overzicht van de kosten voor uw vloerverwarming in Utrecht, Nieuwegein of Hilversum wilt u het liefst de totaalprijs zien. Oftewel, hoeveel waar krijgt u voor uw geld? We bieden u een duidelijk overzicht van verschillende soorten vloerverwarming die u kunt kopen voor uw woning in Utrecht:

Op alle buizensystemen krijgt u maar liefst 50 jaar garantie, waarvan de eerste 10 jaar met gevolgschadedekking. De prijzen zijn inclusief BTW.

Een vloerverwarming zonder rommel

Naast de kosten, zorgt het kopen en leggen van een vloerverwarming voor rommel in uw huis in Utrecht of Amersfoort. De vloer wordt open gelegd en er komt veel materiaal aan te pas. Bij 123Vloerverwarming hebben wij hier een oplossing voor in de vorm van een industriële stofzuiger. Al het bouwafval wordt netjes opgezogen zodat u na het leggen direct geniet van een warm en schoon huis! Ook deze service zit inbegrepen bij de totaalprijs wanneer u uw vloerverwarming laat frezen of bij het laten leggen van matten.

Maak uw keuze op basis van een gerichte offerte

Voor een nog beter inzicht in de kosten van een vloerverwarming, vraagt u voor uw woning in Hilversum, Nieuwegein of Utrecht eenvoudig een offerte aan. Dit doet u door te bellen naar 0186 – 680150. De totaalprijs hangt af van de faciliteiten in uw woning en welke wensen u heeft met betrekking tot extra isolatie of radiatoren als aanvulling op de vloerverwarming. Heeft u nog vragen? Ook dan mag u ons natuurlijk altijd bellen.

Heeft u vragen of opmerkingen?