8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming monteren

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wilt u graag een vloerverwarming laten monteren in uw woning of bedrijfspand in regio Rotterdam? Dan schakelt u natuurlijk de deskundige medewerkers van 123Vloerverwarming uit Numansdorp in voor het monteren van de vloerverwarming. Wij hebben jarenlange ervaring met en gedegen kennis van alle vloerverwarmingssystemen die er op de markt beschikbaar zijn. Op deze manier geven wij u advies op maat en regelen wij de montage van een verwarmingssysteem dat volledig past bij uw wensen.

Laat een vloerverwarming monteren door ervaren monteurs

Het monteren van een goede vloerverwarming vraagt veel expertise en dat hebben de monteurs van 123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam, zeker in huis! Al onze werkzaamheden worden stofvrij uitgevoerd en vrijwel altijd binnen één dag per ruimte. Het grote voordeel is dat wij de vloerverwarming infrezen, waardoor niet de volledige vloer eruit gehaald hoeft te worden. In onze ruime catalogus hebben we bovendien ook alle vloerverwarmingsonderdelen beschikbaar als u zelf een vloerverwarming wilt monteren. Denk bijvoorbeeld aan:

Het is uiteraard mogelijk om al deze onderdelen online te bestellen via onze catalogus. Dan heeft u ze spoedig in huis.

Vraag een offerte aan voor de montagewerkzaamheden

Wilt u graag een vloerverwarming laten monteren in uw pand in Numansdorp, Rotterdam of elders in Nederland? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor de montage van een vloerverwarming. In deze prijsindicatie nemen wij alle factoren mee, ook wanneer u een vloerverwarming op aanvraag wilt laten plaatsen. Heeft u nog vragen? Dan bent u uiteraard welkom in onze showroom in Numansdorp of neemt u contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming