8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming monteren

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wil je graag een vloerverwarming laten monteren in jouw woning of bedrijfspand? Dan schakel je natuurlijk de deskundige medewerkers van 123Vloerverwarming uit Huizen in. Wij hebben jarenlange ervaring met en gedegen kennis van alle vloerverwarmingssystemen die er op de markt beschikbaar zijn. Op deze manier geven wij advies op maat en regelen wij de montage van een verwarmingssysteem dat volledig past bij jouw wensen.

Laat een vloerverwarming monteren door ervaren monteurs

Het monteren van een goede vloerverwarming vraagt veel expertise en dat hebben de monteurs van 123Vloerverwarming uit Huizen zeker in huis! Al onze werkzaamheden worden stofvrij uitgevoerd en vrijwel altijd binnen één dag per ruimte. Het grote voordeel is dat wij de vloerverwarming infrezen, waardoor niet de volledige vloer eruit gehaald hoeft te worden. In onze ruime catalogus hebben we bovendien ook alle vloerverwarmingsonderdelen beschikbaar als je zelf een vloerverwarming wil monteren. Denk bijvoorbeeld aan:

Ontstaat er een lekkage in je vloerverwarming? Dan repareren wij die graag. Als het een systeem van ons is, valt de reparatie misschien wel binnen onze garantie.

Vraag een offerte aan voor de montagewerkzaamheden

Wil je graag een vloerverwarming laten monteren in jouw pand? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor de montage van een vloerverwarming. In deze prijsindicatie nemen wij alle factoren mee, ook wanneer je een vloerverwarming op aanvraag wil laten plaatsen. Heb je nog vragen? Dan ben je uiteraard welkom in om contact met ons op te nemen via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming