8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming met noppenplaat

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming wordt vaak gelegd in combinatie met een noppenplaat. Bij deze methode worden de verwarmingsbuizen in de noppenplaat gedrukt. Deze manier van het plaatsen van vloerverwarming brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het systeem snel en eenvoudig te monteren, heeft het een goede isolatie, snelle opwarmtijd en een zwevende dekvloer. Lees verder en kom erachter waarom de noppenplaat van 123Vloerverwarming uit Huizen het beste systeem is voor de vloerverwarming in jouw woning.

Een vloerverwarming leggen door middel van een noppenplaat

Is er voldoende hoogte beschikbaar en is de ondervloer geheel glad? In dat geval is het mogelijk om  een vloerverwarming aan te leggen met een noppenplaat. Onze vakmensen volgen dit proces bij het plaatsen van vloerverwarming met een noppenplaat:

  • De monteur plaatst op alle muren een randisolatie. Deze vangt uitzetting van de vloer op.
  • Het totaal aantal m² wordt berekend en in gelijke groepen verdeeld.
  • De noppenplaten worden op de vlakke vloer neergelegd en op maat gesneden.
  • De vloerverwarmingsbuizen worden in de noppenplaten gelegd in de vorm van een slakkenhuis.
  • De monteur plaatst de vloerverdeler en waar nodig een bypassventiel.
  • De slangen worden doorgespoeld en ontlucht. Vervolgens worden ze op de vloerverdeler aangesloten.
  • De monteur zet het cv-systeem en de vloerverwarmingsinstallatie op druk en test de vloerverwarming uit. Je ontvangt hierbij een duidelijke uitleg over de installatie.

Dankzij een noppenplaat blijft de vloerverwarming keurig op zijn plaats liggen. Daarnaast gaat het monteren en de installatie een stuk sneller wanneer er gewerkt wordt met een plaat dan bij andere methodes, zoals het op matten binden van de vloerverwarming. Zo profiteer je voordat je het weet al van een heerlijke en comfortabele omgeving.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zie je het helemaal zitten om een vloerverwarming met noppenplaat te laten plaatsen in jouw woning of bedrijfspand? Wil je ook graag meer weten over de kosten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Dit doe je door te bellen naar 0186 – 680 150. Kun je nog wel wat advies over een vloerverwarming gebruiken? Neem ook dan zeker contact met ons op of maak een afspraak om ons magazijn in Rotterdam te bezoeken. Wij helpen je graag verder.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming