8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming met noppenplaat

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming wordt vaak gelegd in combinatie met een noppenplaat. Bij deze methode worden de verwarmingsbuizen in de noppenplaat gedrukt. Deze methode voor het plaatsen van vloerverwarming brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het systeem snel en eenvoudig te monteren, heeft het een goede isolatie, snelle opwarmtijd en een zwevende dekvloer. Neem contact op met 123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam, en kom erachter waarom de noppenplaat het beste systeem is voor de vloerverwarming in uw woning.

Een vloerverwarming leggen door middel van een noppenplaat

Is er voldoende hoogte beschikbaar en is de ondervloer geheel glad? In dat geval is het mogelijk om  een vloerverwarming aan te leggen met een noppenplaat. De vakmensen van 123Vloerverwarming uit Numansdorp, bij Rotterdam, volgen dit proces bij het plaatsen van vloerverwarming met een noppenplaat:

  • De monteur plaatst op alle muren een randisolatie. Deze vangt uitzetting van de vloer op.
  • Het totaal aantal m² wordt berekend en in gelijke groepen verdeeld.
  • De noppenplaten worden op de vlakke vloer neergelegd en op maat gesneden.
  • De vloerverwarmingsslangen worden in de noppenplaten gelegd in de vorm van een slakkenhuispatroon.
  • De monteur plaatst de vloerverdeler en waar nodig een bypassventiel.
  • De slangen worden doorgespoeld en ontlucht. Vervolgens worden ze op de vloerverdeler aangesloten.
  • De monteur zet het cv-systeem en de vloerverwarmingsinstallatie op druk en test de vloerverwarming uit. U ontvangt hierbij een duidelijke uitleg over de installatie.

Dankzij een noppenplaat blijft de vloerverwarming keurig op zijn plaats liggen. Daarnaast gaat het monteren en de installatie een stuk sneller wanneer er gewerkt wordt met een plaat dan bij andere methodes zoals het op matten binden van de vloerverwarming. Zo profiteert u voordat u het weet al van een heerlijke en comfortabele omgeving.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ziet u het helemaal zitten om een vloerverwarming met noppenplaat te laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Numansdorp of Rotterdam? En wilt u graag meer weten over de kosten? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan. Dit doet u door te bellen naar 0186 – 680 150. Kunt u nog wel wat advies over een vloerverwarming gebruiken? Neem ook dan zeker contact met ons op of kom langs in de showroom in Numansdorp. Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming