8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming op hout

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Veel mensen denken dat vloerverwarming op een vloer van hout geen optie is. Niets is echter minder waar. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten vloerverwarming. Voor elk type vloer is er een geschikt verwarmingssysteem. Uw partner voor het leveren en leggen van uw nieuwe vloerverwarming op hout? Dat is 123Vloerverwarming. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Kies voor comfort en stijl met vloerverwarming op uw vloer van hout

Heeft u een mooie houten vloer in uw woning laten liggen? Of denkt u erover na om een parketvloer met vloerverwarming te gaan laten leggen? De kans is groot dat u voor dit materiaal kiest vanwege de sfeer en stijl die het met zich meebrengt. U voegt extra comfort toe aan uw vloer van hout, door deze op een vloerverwarmingssysteem te plaatsen. Zo is uw vloer heerlijk warm en verwarmt u uw woning op een effectieve manier.

Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden

Kiest u ervoor om uw vloer van hout op vloerverwarming te plaatsen? Zodat u profiteert van een egaal verspreidde warmte en een mooie uitstraling van uw woning? 123Vloerverwarming is de specialist voor u. Wij weten alles over vloerverwarming en voorzien u van een systeem dat perfect aansluit op uw houten vloer. Meer weten? Neem gerust contact op en bel naar 0186 – 680 150.

Heeft u vragen of opmerkingen?