8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming plaatsen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Denkt u erover om een vloerverwarming te laten plaatsen? Dan helpt 123Vloerverwarming u met handige pakketten en gedegen advies! Wij hebben al jarenlang ervaring met het aanbrengen en samenstellen van verschillende soorten vloerverwarming. Hierdoor weten we precies wat u nodig heeft en waar u tegenaan loopt. Er zijn twee mogelijkheden: zelf een vloerverwarming aanbrengen óf het uitbesteden hiervan! Waar kiest u voor?

Eenvoudig zelf een vloerverwarming plaatsen en aanbrengen

Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp hebben we verschillende doe-het-zelfpakketten beschikbaar waarmee u zelf een vloerverwarming kunt plaatsen. Het aanbrengen van een vloerverwarming vraagt echter wel wat handigheid, precisie en geduld. De vloerverwarmingsslangen moeten namelijk optimaal aangelegd worden, zodat u het hoogste rendement heeft van de vloerverwarming. Bij onze pakketten hebben we handige instructies toegevoegd die u kunt volgen tijdens het plaatsen van de vloerverwarming. Daarnaast hebben we ook alle onderdelen in het pakket zitten die u nodig heeft voor het aanbrengen van de vloerverwarming. Onze pakketten zijn echter alleen geschikt wanneer u een standaard verwarmingssysteem wenst om bijvoorbeeld een radiator te vervangen. Wilt u een vloerverwarming op aanvraag? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte hiervoor aan!

Vraag advies aan onze deskundige monteurs

Natuurlijk begrijpen we dat het niet altijd even makkelijk is om zelf een vloerverwarming te plaatsen. Bent u een vloerverwarming aan het aanbrengen en loopt u ergens tegenaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Dan bekijken we wat het knelpunt is en geven u een gedegen advies over de vervolgstappen. Gaat u liever toch niet zelf aan de slag met het aanbrengen van een vloerverwarming? Bekijk dan de mogelijkheden om uw vloerverwarming aan te laten leggen door onze monteurs!

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming