8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming plaatsen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Denk je erover om een vloerverwarming te laten plaatsen? Dan helpt 123Vloerverwarming je met handige pakketten en gedegen advies! Wij hebben al jarenlang ervaring met het leggen en samenstellen van verschillende soorten vloerverwarming. Hierdoor weten we precies wat je nodig hebt en waar je tegenaan loopt. Er zijn twee mogelijkheden: zelf een vloerverwarming leggen óf de plaatsing uitbesteden! Waar kies jij voor?

Eenvoudig zelf een vloerverwarming plaatsen

Bij 123Vloerverwarming uit Huizen hebben we verschillende doe-het-zelfpakketten beschikbaar waarmee je zelf een vloerverwarming kunt plaatsen. De plaatsing van een vloerverwarming vraagt echter wel wat handigheid, precisie en geduld. De vloerverwarmingsbuizen moeten namelijk optimaal aangelegd worden, zodat je het hoogste rendement hebt van de vloerverwarming. Bij onze pakketten hebben we handige instructies toegevoegd die je kunt volgen tijdens het plaatsen van de vloerverwarming. Daarnaast hebben we ook alle onderdelen in het pakket zitten die je nodig hebt. Onze pakketten zijn echter alleen geschikt wanneer je een standaard verwarmingssysteem wenst om bijvoorbeeld een radiator te vervangen. Wil je een vloerverwarming op aanvraag? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte hiervoor aan!

Vraag advies aan onze deskundige monteurs

Natuurlijk begrijpen we dat het niet altijd even makkelijk is om zelf een vloerverwarming te plaatsen. Ben je een vloerverwarming aan het plaatsen en loop je ergens tegenaan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Dan bekijken we wat het knelpunt is en geven je een gedegen advies over de vervolgstappen. Ga je liever toch niet zelf aan de slag met de plaatsing van een vloerverwarming? Bekijk dan de mogelijkheden om vloerverwarming aan te laten leggen door onze monteurs!

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming