8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming plaatsen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Denkt u erover om vloerverwarming te laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand? 123Vloerverwarming is de specialist voor u. Vloerverwarming is een fijne manier voor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand. De warmte wordt gelijkmatig over de ruimte verdeeld en het systeem verbruikt weinig energie. Een bijkomstig voordeel is dat vloerverwarming zorgt voor een mooi resultaat. De verwarming kan naadloos worden weggewerkt in uw interieur en zorgt voor een strak uiterlijk.

Kies uit diverse opties wanneer u vloerverwarming laat plaatsen

Wist u dat er veel verschillende soorten vloerverwarming zijn? U bent bij 123Vloerverwarming aan het juiste adres voor het plaatsen van diverse soorten. Systemen voor vloerverwarming waarmee wij werken zijn onder andere de volgende:

  • Frezen in dekvloer
  • Op matten
  • Op noppenplaat
  • Droog systeem
  • Elektrisch

Onze vakmensen plaatsen uw nieuwe vloerverwarming met hoge precisie en vakkundigheid in uw woning. Plaatst u de vloerverwarming liever zelf? Ook dat is mogelijk. Neem contact op en ontdek welke opties er zijn.

Advies nodig? Bel gerust!

Met ons ruime aanbod aan verschillende soorten vloerverwarming, is er voor elke vloer het juiste systeem. Niet zeker welke vloerverwarming u het beste in uw woning kunt laten plaatsen? Hier adviseren wij u graag over. Neem contact op via 0186 – 680 150 voor een persoonlijk advies. Ook is het mogelijk om dit nummer te bellen voor het aanvragen van een offerte of om vragen te stellen.

Heeft u vragen of opmerkingen?