8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Regelunit voor vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Laat een vloerverwarming regelunit leveren, monteren en plaatsen door 123Vloerverwarming uit Huizen. Wij verkopen en installeren alles op het gebied van vloerverwarming tegen gegarandeerd de laagste prijs bij jouw pand in Rotterdam, Utrecht of elders. Wil je exact regelen wanneer je er heerlijk comfortabel bijzit? Dankzij een handige regelunit voor de vloerverwarming kan de regeling van de warmte automatisch gecommuniceerd worden in jouw woning of bedrijfspand. Wil je weten wat dat precies inhoudt? Wij leggen het graag uit.

Vloerverwarming regelunit van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

Naast het aanbieden van complete vloerverwarmingsinstallaties, verkoopt en monteert 123Vloerverwarming ook losse onderdelen van jouw verwarming. Zo koop je bij ons ook een vloerverwarming regelunit van de allerhoogste kwaliteit, tegen gegarandeerd de laagste prijs. Ons aanbod omvat onder meer:

  • Kamerthermostaten
  • Klokthermostaten
  • Zoneregelingen

Voor iedere soort vloerverwarming leveren wij gegarandeerd een passende regelunit en verdeler. Deze wordt vervolgens desgewenst door onze vakkundige monteurs snel en vlekkeloos geïnstalleerd. Uiteraard geven zij ook graag advies over het gebruik van de vloerverwarming en de regelunit, om onder meer zo veel mogelijk energie te besparen. Je profiteert van ruim 30 jaar ervaring in dit mooie vak! Laat je onze specialisten de vloerverwarming aanleggen? Dan monteren zij de regeling in de vloerverwarming uiteraard direct!

Bestel een doe-het-zelfpakket

Sinds de oprichting in 1980 is 123Vloerverwarming uit Huizen specialist in advies voor en montage van de beste vloerverwarmingssystemen door heel Nederland, van Rotterdam tot Utrecht. Maar doe je het liever zelf? Ook dat is mogelijk bij ons. Voor iedere toepassing leveren wij een doe-het-zelf vloerverwarmingspakket dat aansluit bij jouw wensen. Dit bestaat uit de volgende vloerverwarmingsonderdelen:

  • Vloerverwarmingsverdeler inclusief een circulatiepomp en beveiliging, type M5000
  • Slangkoppelingen
  • Benodigde meters vloerverwarmingsbuis
  • Benodigde meters randstrookisolatie

Wil je nog meer de touwtjes in handen krijgen? Kies dan voor een regeling voor de vloerverwarming. Op die manier bepaal je per ruimte wat de ideale temperatuur is. Ook kun je instellen vanaf hoe laat de vloerverwarming moet verwarmen en wanneer de verwarming uit kan. Wil je dat het in de woonkamer warmer is dan in de slaapkamer? Met een regeling voor vloerverwarming kan het!

Eenvoudig een regelaar bestellen

De gewenste vloerverwarming regelunit bestel je door te bellen naar 0186 – 680150. Ook is het mogelijk dat onze monteurs bij je langskomen om de regelunit en verdeler te installeren. Ontvang je graag advies voordat je bestelt? Heb je nog vragen voor ons? Of wil je een offerte aanvragen? Neem ook dan zeker contact met ons op via eerdergenoemd telefoonnummer.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming