8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Profiteer van een vloerverwarming regelunit

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Uw vloerverwarming regelunit en verdeler laat u leveren, monteren en plaatsen door 123Vloerverwarming uit Numansdorp. Wij verkopen en installeren alles op het gebied van vloerverwarming tegen gegarandeerd de laagste prijs. Wilt u exact regelen wanneer u er heerlijk comfortabel bijzit? Dankzij een handige regelunit voor de vloerverwarming kan de regeling van de warmte automatisch gecommuniceerd worden naar de verdeler. Wilt u weten wat dat precies inhoudt? Lees dan snel verder, neem contact op en bestel direct uw unit!

Vloerverwarming regelunit van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

Naast complete vloerverwarmingsinstallaties, verkoopt en monteert 123Vloerverwarming ook losse onderdelen van uw verwarming. Zo koopt u bij ons ook een vloerverwarming regelunit van de allerhoogste kwaliteit, tegen gegarandeerd de laagste prijs. Ons aanbod omvat onder meer:

  • Kamerthermostaten
  • Klokthermostaten
  • Zoneregelingen

Voor iedere soort vloerverwarming leveren wij gegarandeerd een passende regelunit en verdeler. Deze wordt vervolgens desgewenst door onze vakkundige monteurs snel en vlekkeloos geïnstalleerd. Uiteraard geven zij u ook graag advies over het gebruik van de vloerverwarming en de regelunit, om onder meer zo veel mogelijk energie te besparen. U profiteert van ruim 30 jaar ervaring in dit mooie vak!

Bestel een doe-het-zelfpakket

Sinds de oprichting in 1980 is 123Vloerverwarming uit Numansdorp specialist in advies voor en montage van de beste vloerverwarmingssystemen. Maar doet u het liever zelf? Ook dat is mogelijk bij ons. Voor iedere toepassing leveren wij een doe-het-zelf vloerverwarmingspakket dat aansluit bij uw wensen. Dit bestaat uit de volgende vloerverwarmingsonderdelen:

  • Vloerverwarmingsverdeler inclusief een circulatiepomp en beveiliging, type M5000
  • Slangkoppelingen
  • Benodigde meters vloerverwarmingsbuis
  • Benodigde meters randstrookisolatie

Wilt u nog meer de touwtjes in handen krijgen? Kies dan voor een regeling of verdeler voor de vloerverwarming. Op die manier bepaalt u per ruimte wat de ideale temperatuur is. Ook kunt u instellen vanaf hoe laat de vloerverwarming moet verwarmen en wanneer de verwarming uit kan. Wilt u dat het in de woonkamer warmer is dan in de slaapkamer? Met een regeling voor vloerverwarming kan het!

Bestel uw verdelers

Uw gewenste vloerverwarming regelunit (eventueel met regeling en verdeler) bestelt u door te bellen naar 0186 – 680150. Ook is het mogelijk dat onze monteurs bij u langskomen om de regelunit en verdeler te installeren. Ontvangt u graag advies voordat u bestelt? Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem ook dan zeker contact met ons op via eerdergenoemd telefoonnummer.

Heeft u vragen of opmerkingen?