8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Regelunit voor vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Uw vloerverwarming regelunit laat u leveren, monteren en plaatsen door 123Vloerverwarming uit Numansdorp, vlak bij Rotterdam. Wij verkopen en installeren alles op het gebied van vloerverwarming tegen gegarandeerd de laagste prijs. Wilt u exact regelen wanneer u er heerlijk comfortabel bijzit? Dankzij een handige regelunit voor de vloerverwarming kan de regeling van de warmte automatisch gecommuniceerd worden in uw woning of bedrijfspand. Wilt u weten wat dat precies inhoudt? Lees dan snel verder, neem contact op en bestel direct uw unit!

Vloerverwarming regelunit van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

Naast complete vloerverwarmingsinstallaties, verkoopt en monteert 123Vloerverwarming ook losse onderdelen van uw verwarming. Zo koopt u bij ons ook een vloerverwarming regelunit van de allerhoogste kwaliteit, tegen gegarandeerd de laagste prijs. Ons aanbod omvat onder meer:

  • Kamerthermostaten
  • Klokthermostaten
  • Zoneregelingen

Voor iedere soort vloerverwarming leveren wij gegarandeerd een passende regelunit en verdeler. Deze wordt vervolgens desgewenst door onze vakkundige monteurs snel en vlekkeloos geïnstalleerd. Uiteraard geven zij u ook graag advies over het gebruik van de vloerverwarming en de regelunit, om onder meer zo veel mogelijk energie te besparen. U profiteert van ruim 30 jaar ervaring in dit mooie vak! Laat u onze specialisten de vloerverwarming aanleggen? Dan monteren zij de regeling in de vloerverwarming uiteraard direct!

Bestel een doe-het-zelfpakket

Sinds de oprichting in 1980 is 123Vloerverwarming in Numansdorp, vlak bij Rotterdam, specialist in advies voor en montage van de beste vloerverwarmingssystemen. Maar doet u het liever zelf? Ook dat is mogelijk bij ons. Voor iedere toepassing leveren wij een doe-het-zelf vloerverwarmingspakket dat aansluit bij uw wensen. Dit bestaat uit de volgende vloerverwarmingsonderdelen:

  • Vloerverwarmingsverdeler inclusief een circulatiepomp en beveiliging, type M5000
  • Slangkoppelingen
  • Benodigde meters vloerverwarmingsbuis
  • Benodigde meters randstrookisolatie

Wilt u nog meer de touwtjes in handen krijgen? Kies dan voor een regeling voor de vloerverwarming. Op die manier bepaalt u per ruimte wat de ideale temperatuur is. Ook kunt u instellen vanaf hoe laat de vloerverwarming moet verwarmen en wanneer de verwarming uit kan. Wilt u dat het in de woonkamer warmer is dan in de slaapkamer? Met een regeling voor vloerverwarming kan het!

Eenvoudig een regelaar bestellen

Uw gewenste vloerverwarming regelunit bestelt u door te bellen naar 0186 – 680150. Ook is het mogelijk dat onze monteurs bij u langskomen om de regelunit en verdeler te installeren. Ontvangt u graag advies voordat u bestelt? Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem ook dan zeker contact met ons op via eerdergenoemd telefoonnummer.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming