8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming voor jouw pand in Rotterdam

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Als je vloerverwarming wilt laten aanleggen in jouw pand in Rotterdam, schakel je 123Vloerverwarming in. Wij zijn al sinds 1980 gespecialiseerd in vloerverwarming, waardoor we jou uitstekend kunnen adviseren over de beste oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij onze showroom in Huizen.

Persoonlijk advies over vloerverwarming

Of je nu vloerverwarming wilt in je nieuwbouwpand in Rotterdam of je in een bestaande vloer een systeem wilt laten leggen: wij helpen je graag. Afhankelijk van jouw situatie bespreken we passende oplossingen met jou, zodat je een vloerverwarming ontvangt die aansluit op je wensen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze tussen een vloerverwarming met gas of met elektra. Welke het beste is, hangt onder andere af van de te verwarmen oppervlakte en het materiaal van de vloer die er overheen ligt. Daarnaast kies je ook of je de vloer zelf aanlegt, of je gebruikmaakt van onze installatieservice. Als je een offerte aanvraagt, vertellen wij je graag meet over de mogelijkheden voor vloerverwarming.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerverwarming bij jouw pand in Rotterdam of wil je vloerverwarming in Woerden? Wij adviseren je graag op basis van jouw specifieke situatie. Vraag direct een offerte aan en ontvang meer informatie van onze experts. Om vragen te stellen, bereik je ons via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming