8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verkoop van vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Voor een goede vloerverwarming bent u natuurlijk op zoek naar een bedrijf waar de verkoop plaatsvindt. 123Vloerverwarming in Numansdorp, vlak bij Rotterdam, is een gespecialiseerd bedrijf waar de verkoop van een vloerverwarming aan de orde van de dag is! Onze specialisten kennen de systemen van voor naar achter. Hierdoor kunnen wij u adviseren over het beste vloerverwarmingssysteem in uw situatie.

Waarom de keuze maken voor een vloerverwarming in de verkoop?

Voor de verkoop van een vloerverwarming kunt u terecht bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, op enkele kilometers van Rotterdam! Een vloerverwarming is een geschikt alternatief voor de standaard radiatoren die in huis of op kantoor hangen. Een vloerverwarming kent vele voordelen, waarvan energiebesparing wellicht de belangrijkste is. Door de gelijkmatige warmteverdeling in ruimten hoeft u namelijk minder te stoken. Daarnaast is er geen ruimte voor vocht- en schimmelplekken zoals bij radiatoren, omdat een vloerverwarming ónder de vloer wordt geplaatst door deze in te frezen, zelfs voor uw betonvloer.

Kom de collectie bekijken in onze ruime showroom

Wij begrijpen dat de verkoop van een vloerverwarming gepaard kan gaan met veel vragen over bijvoorbeeld de luchtkwaliteit of de werkwijze in uw pand te Numansdorp, Rotterdam of elders in Nederland. Daarom nemen onze specialisten graag de tijd voor u wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. Hier vindt u verschillende showmodellen van goede vloerverwarmingen die toepasbaar zijn in diverse situaties. Bovendien geven wij ook graag een advies over het vloerverwarmingssysteem dat bij uw wensen past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de prijzen van een vloerverwarming? Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, bent u altijd verzekerd van een gunstig tarief bij de verkoop van een vloerverwarming. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Het is ook mogelijk om een verwarmingssysteem op aanvraag te plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming