8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Verkoop van vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Voor een goede vloerverwarming ben je natuurlijk op zoek naar een bedrijf waar de verkoop plaatsvindt. 123Vloerverwarming uit Huizen heeft een magazijn in Rotterdam en is een gespecialiseerd bedrijf waar de verkoop van een vloerverwarming aan de orde van de dag is! Onze specialisten kennen de systemen van voor naar achter. Hierdoor profiteer je van deskundig advies over de beste oplossing in jouw situatie.

Waarom de keuze maken voor een vloerverwarming in de verkoop?

Voor de verkoop van een vloerverwarming kun je terecht bij 123Vloerverwarming. Een vloerverwarming is een geschikt alternatief voor de standaard radiatoren die in huis of op kantoor hangen. Een vloerverwarming kent namelijk vele voordelen, waarvan energiebesparing wellicht de belangrijkste is. Door de gelijkmatige warmteverdeling in ruimten hoef je namelijk minder te stoken. Daarnaast is ontstaan er geen vocht- en schimmelplekken zoals bij radiatoren, omdat een vloerverwarming ónder de vloer wordt geplaatst door deze in te frezen.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Wij begrijpen dat de verkoop van een vloerverwarming gepaard kan gaan met veel vragen over bijvoorbeeld de luchtkwaliteit of de werking in jouw pand. Daarom nemen onze specialisten graag de tijd voor je. We leggen je uit hoe een goede vloerverwarming toepasbaar is in diverse situaties. Bovendien geven wij ook graag een advies over het vloerverwarmingssysteem dat bij jouw wensen past.

Stel je vragen aan onze verkopers

Wil je meer weten over de prijzen van een vloerverwarming? Bij ons ben je altijd verzekerd van een gunstig tarief bij een vloerverwarming uit de verkoop. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Het is ook mogelijk om een verwarmingssysteem op aanvraag te plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming