8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming buis

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloerverwarmingsbuis zet de vloer die je wilt verwarming in verbinding met de warmtebron. Om het meeste rendement uit je vloerverwarming te halen, moet die optimaal geplaatst worden. Je kunt het zelf doen, maar je kunt ook de experts van 123Vloerverwarming inschakelen om de vloerverwarmingsslang en andere onderdelen te leggen. Zo ben je verzekerd van een uitstekend functionerend systeem en een snelle installatie.

Een vloerverwarmingsbuis plaatsen

De vloerverwarmingsbuis zorgt er samen met de verdeler voor dat het verwarmde water de vloer van je pand op temperatuur kan brengen. Omdat een vloerverwarmingsslang dicht onder de vloer ligt om warmte af te kunnen geven, dient die van hoge kwaliteit te zijn. Anders heb je kans op lekkage die je vloer beschadigt. Bij ons vind je enkel producten voor vloerverwarming van uitstekende kwaliteit. Met enige technische kennis kun je de buizen zelf leggen, maar wij raden je aan de vloerverwarming te laten aanleggen door onze specialisten. Zo weet je zeker dat de vloerverwarmingsslang op de juiste manier wordt geplaatst, waardoor die nog jarenlang meekan en je geen complicaties ervaart. Wij kunnen hem bijvoorbeeld in de dekvloer frezen, waarbij we zo efficiënt mogelijk werken om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Vertrouw op onze expertise

Om zeker te zijn van een goed geplaatste vloerverwarmingsbuis, schakel je onze specialisten in. Wij helpen je graag aan een goed systeem. Vraag online vrijblijvend een offerte aan. Je kunt ook je eigen pakket kopen om de verwarmingsslang zelf te leggen. Plaats je bestelling of neem contact met ons op via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming