8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarmingslang

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloerverwarmingslang in diverse maten

Een vloerverwarmingslang is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Daarom is het verstandig u te laten adviseren door een vakkundige specialist die een ruime ervaring heeft met de aanleg van vloerverwarming. Een dergelijke installateur weet u exact te vertellen met welke slang u het beste uit de voeten kunt. Bent u op zoek naar een vakkundige leverancier in de omgeving van Rotterdam en Numansdorp die een hoogwaardige vloerverwarmingslang levert? Bij 123Vloerverwarming bent u aan het juiste adres.

Een vloerverwarmingslang en meer!

Wij zijn een specialistisch bedrijf en zijn gevestigd in omgeving Rotterdam. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verkoop en installatie van hoogwaardige onderdelen. U schakelt ons in voor:

  • Vloerverkoeling
  • Spiegelverwarming
  • Verwarmingsbuizen
  • Verdelers

Maar ook een vloerverwarmingslang vindt u in ons ruime assortiment in Numansdorp, niet ver van Rotterdam. Weet u niet zo goed welke verwarmingslang u dient aan te schaffen voor de resultaten die u voor ogen heeft? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van persoonlijk en professioneel advies over alles wat betreft de vloerverwarmingslang.

Montage en onderhoud

Naast advies voorzien wij ook graag de montage en het onderhoud aan uw vloerverwarmingslang in de regio van Rotterdam en Numansdorp. Maak gebruik van de expertise van 123Vloerverwarming en geniet van de zekerheid van hoogwaardige kwaliteit! U bent van harte welkom in onze showroom in Numansdorp.

Uitstekende resultaten met een vloerverwarmingslang

Bel vandaag nog met een van onze medewerkers en informeer naar de talloze mogelijkheden. Leg ons vrijblijvend uw wensen voor en wij helpen u aan de juiste vloerverwarmingslang voor uw toepassing en zorgen voor een goed resultaat. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?