8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Een vloerverwarmingslang in diverse maten

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloerverwarmingslang is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Daarom is het verstandig u te laten adviseren door een vakkundige specialist die ruime ervaring heeft met de aanleg van vloerverwarming. Een dergelijke installateur weet u exact te vertellen met welke slang u het beste uit de voeten kunt. Zo’n installateur vindt u bij 123Vloerverwarming in Numansdorp.

Laat u adviseren over de geschikte vloerverwarmingsslang

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verkoop en installatie van vloerverwarming en hoogwaardige onderdelen. U schakelt ons in voor:

Maar ook een vloerverwarmingslang vindt u in ons ruime assortiment. Weet u niet zo goed welke vloerverwarmingslang u dient aan te schaffen voor de resultaten die u voor ogen heeft? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van persoonlijk en professioneel advies over de vloerverwarming.

Laat de montage en het onderhoud aan ons over

Naast advies verzorgen wij ook de montage en het onderhoud aan uw vloerverwarming. Maak gebruik van onze expertise en geniet van de zekerheid van hoogwaardige kwaliteit! U bent van harte welkom in onze showroom in Numansdorp. Bel met een van onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden. Leg ons uw wensen voor en wij helpen u aan de juiste vloerverwarmingslang voor uw toepassing. U bereikt ons via het telefoonnummer 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?