8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onderdelen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

De kwaliteit van afzonderlijke vloerverwarmingsonderdelen bepaalt de werking van de uiteindelijke installatie. Een keten is immers zo sterk als haar zwakste schakel. Het is daarom belangrijk dat de verschillende onderdelen naadloos op elkaar aansluiten, zodat je een perfect werkend geheel krijgt. Daarnaast wil je uiteraard kwalitatieve onderdelen die lange tijd meegaan, zodat jij maximaal geniet van je investering.

Bij 123Vloerverwarming hebben we alle mogelijke toebehoren beschikbaar om een vloerverwarming te plaatsen, van bediening via een handige thermostaat tot de verdeler. Het is zelfs mogelijk om een complete set aan te schaffen om een vloerverwarming te plaatsen. Makkelijker dan dat gaat de aanleg van een vloerverwarming niet worden!

Welke onderdelen heb je nodig voor de precieze installatie van een vloerverwarming?

Ben je op zoek naar een vakkundige installateur die over de beste vloerverwarmingsonderdelen beschikt en die advies op maat geeft over een vloerverwarming aanleggen? Onze specialisten helpen je verder. Ben je zelf erg handig en ga je de vloerverwarming zelf regelen? Dan hebben wij de onderdelen in het assortiment, eventueel zelfs in complete pakketten.

Wij kunnen talloze vloerverwarmingsonderdelen uit voorraad leveren en weten exact welke materialen je het best kunt combineren. Bovendien vind je bij ons de verschillende producten tegen een uiterst scherpe prijs. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende specialist op dit gebied. Ons aanbod aan vloerverwarmingsonderdelen bestaat onder meer uit:

Dankzij de correcte installatie van de vloerverwarmingsbuizen, slangen, noppenplaten en/of matten heb je altijd de gewenste temperatuur in jouw ruimte door gelijkmatige verdeling van de warmte. Alle onderdelen hebben de wettelijke garantietermijn, zodat je profiteert van kwaliteit. Ook als er sprake is van een defect in jouw vloerverwarming, dan hebben wij de onderdelen beschikbaar om de installatie te repareren.

Heb je advies nodig bij het maken van een keuze voor onderdelen of ben je op zoek naar een complete vloerverwarming? Dan profiteer je van onze expertise tijdens een vrijblijvend gesprek. Vrijwel iedere situatie is op te lossen met de juiste producten voor bediening en installatie. Daarbij geven we duidelijke instructies om de vloerverwarming goed aan te sluiten.

Welke vloerverwarmingssystemen zijn er allemaal beschikbaar?

Uiteraard hangt het soort onderdelen af van het vloerverwarmingssysteem dat je hebt gekozen. Maar wat voor systemen zijn er allemaal mogelijk?

Zo heb je voor een elektrische vloerverwarming noppenplaten of matten nodig om de vloer te verwarmen. Het grote voordeel is dat een elektrische vloerverwarming een gelijkmatige temperatuur verspreidt en er geen risico is op lekkages.

Bij een watergedragen systeem maak je gebruik van een pomp waarmee het warme water door de vloerverwarmingsbuizen of -leidingen wordt verplaatst. Echter heeft iedere vloerverwarming een thermostaat nodig voor de regeling van de temperatuur. Daarnaast raden we bij ieder systeem aan om isolatie te plaatsen, om maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

Vloerverwarming bestaat voor ieder type ondergrond

Dankzij ons gevarieerde productaanbod aan vloerverwarmingsonderdelen, maken wij verwarming voor verschillende vloersoorten mogelijk. Denk hierbij aan verwarming onder een laminaatvloer, houten vloer of betonvloer. Wat voor vloer jij ook mooi vindt, wij zorgen ervoor dat de vloerverwarming erop aansluit. Dit is dé uitkomst voor een warme badkamer-, woonkamer- of keukenvloer.

Bestel eenvoudig de onderdelen die je nodig hebt voor jouw vloerverwarming

Ga jij een vloerverwarming aanleggen zodat je heerlijke, warme voeten hebt? In ons assortiment vind je alle onderdelen die je nodig hebt om een vloerverwarming te plaatsen en te koppelen aan jouw cv, warmtepomp of stadsverwarming.

Neem contact met ons op en vertel ons welke vloerverwarmingsonderdelen je zoekt. Onze medewerkers helpen je eventueel direct aan het juiste onderdeel. Wij zijn bereikbaar via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming