8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarmingsslangen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloerverwarmingsslang is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Daarom is het verstandig u te laten adviseren door een vakkundige specialist die ruime ervaring heeft met de aanleg van vloerverwarming. Een dergelijke installateur weet u exact te vertellen met welke slang u het beste uit de voeten kunt. Zo’n installateur vindt u bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam – wij weten alles over de perfecte vloerverwarmingsslang voor uw systeem.

Laat u adviseren over de geschikte vloerverwarmingsslang

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verkoop en montage van vloerverwarming en hoogwaardige onderdelen. U schakelt ons in voor:

Maar ook een vloerverwarmingsslang vindt u in ons ruime assortiment. Weet u niet zo goed welke vloerverwarmingsslang u dient aan te schaffen voor het systeem dat u voor ogen heeft, bijvoorbeeld voor een elektrische vloerverwarming? Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van persoonlijk en professioneel advies over de vloerverwarming.

Laat de montage en het onderhoud aan ons over

Naast advies verzorgen wij ook de montage en het onderhoud aan uw vloerverwarming. Maak gebruik van onze expertise en geniet van de zekerheid van hoogwaardige kwaliteit! U bent van harte welkom in onze showroom in Numansdorp, nabij Rotterdam, als u op zoek bent naar een verwarmingsinstallatie of specifiek naar een vloerverwarmingsslang. Bel met een van onze medewerkers en informeer naar de mogelijkheden. Leg ons uw wensen voor en wij helpen u aan de juiste vloerverwarmingsslang voor uw toepassing. U bereikt ons via het telefoonnummer 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming