8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Lekkage in je vloerverwarming

Lekkage in je vloerverwarming

Heb je last van lekkage in je vloerverwarming? Het is belangrijk om te begrijpen wat de oorzaken en gevolgen van lekkage kunnen zijn. Lekkage in je vloerverwarming kan leiden tot onnodig warmteverlies, schade aan je vloer en hogere energiekosten. 123Vloerverwarming helpt je graag het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Droogbouw vloerverwarming of gas

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Lekkage in vloerverwarming laten oplossen

Als je lekkage in je vloerverwarming vermoedt, is het van groot belang om dit probleem snel en effectief op te lossen. Onze vloerverwarmingsspecialisten beschikken over de nodige expertise om de lekkage te detecteren en te repareren. Door tijdig actie te ondernemen, voorkom je verdere schade aan je vloer en behoud je een efficiënt werkend verwarmingssysteem. Is er schade ontstaan aan een systeem dat wij hebben geplaatst? Dan valt het wellicht nog binnen onze garantie op vloerverwarming van tot wel 5 jaar.

Veelgestelde vragen over droogbouw vloerverwarming of gas:

Welke type vloerverwarming is het beste?

Welke vloerverwarming het beste past in jouw huis, is afhankelijk van een aantal factoren. De oppervlakte van de ruimte speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol. Maar ook de gewenste soort vloerafwerking en het gebruik van eventuele andere warmtebronnen. Bedenk daarom vooraf goed wat jouw wensen voor de vloerverwarming zijn.

Wat is droogsysteem vloerverwarming?

Bij een droogsysteem vloerverwarming worden de verwarmingsbuizen in voorgevormde isolatieplaten geplaatst. Deze platen zijn gemaakt van polystyreen of piepschuim en doen dienst als warmtegeleider. Hierdoor warmt de vloer heel snel op, zelfs sneller dan bij een nat systeem waarbij de vloerverwarming in de cementdekvloer is geplaatst.

Wat kost droge vloerverwarming?

De exacte prijs van droge vloerverwarming kun je navragen bij installatie expert. De prijs wordt namelijk bepaald door verschillende factoren. Het tarief voor 10 vierkante meter droge vloerverwarming is gemiddeld ongeveer €700,-.

Hoe weet ik of de vloerverwarming werkt?

Je kunt eenvoudig testen of jouw vloerverwarming werkt. Zet hiervoor de vloerverwarming aan en voel of de vloer warm wordt. Je kunt ook de vloer even nat maken om te kijken of de verwarming op alle plekken even goed werkt. Blijft het lang nat? Dan is op die plek geen vloerverwarming aanwezig of werkt deze onvoldoende.

Droogbouw vloerverwarming laten installeren door de professionals van 123vloerverwarming.nl?

Neem contact met ons op voor een reparatie

Als je te maken hebt met lekkage in je vloerverwarming, moet je die snel oplossen om schade en warmteverlies te voorkomen. Neem vandaag nog contact op met 123Vloerverwarming om de situatie te bespreken en een afspraak te maken voor vakkundige reparatie. Onze experts staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je vloerverwarming snel weer in optimale staat verkeert. Bel nu naar 0186-680150.

In 4 stappen uw vloerverwarming offerte!

Stap 1 van 4

123Vloerverwarming