8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming aanleggen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wil je een vloerverwarming laten aanleggen door deskundige monteurs? 123Vloerverwarming uit Huizen is actief door heel Nederland in het aanleggen van een vloerverwarming, waaronder in Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Utrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de montagetechnieken, weten wij precies de juiste wijze om ieder systeem aan te leggen. De aanschaf van een vloerverwarming verdien je gegarandeerd ruimschoots terug door de lagere energierekening!

De vijf voordelen van een vloerverwarming laten aanleggen

De aanleg van een vloerverwarming is tegenwoordig niet meer alleen voorbehouden aan nieuwbouw! Ook in bestaande panden zoals woningen en kantoorruimtes is het mogelijk om een vloerverwarming aan te leggen. Komen wij een vloerverwarming aanleggen in jouw woning of bedrijfspand in Huizen, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Utrecht? Dan profiteer je van verschillende voordelen, waaronder:

Een stofvrije installatie van het verwarmingssysteem

De prijzen voor vloerverwarming zijn inclusief 21% BTW. Daarnaast is de prijs inclusief complete montagewerkzaamheden, frezen in zand/cement en/of een anhydriet dekvloer, gebruiksklaar en op druk opgeleverd. Tijdens de installatie werken wij met een industriële stofafzuiginstallatie, wat betekent dat de installatie nagenoeg stofvrij is. Dit geldt voor het aanleggen van vloerverwarming in iedere soort ondervloer voor woningen en bedrijfspanden in Huizen, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Utrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de aanleg

Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou een advies te geven over vloerverwarmingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het aanleggen van vloerverwarming in jouw pand te Huizen, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Utrecht. Mogen wij binnenkort de vloerverwarming aanleggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Dan beantwoorden we ook meteen al je vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming