8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming aanleggen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wilt u vloerverwarming aanleggen of laten doen door deskundige monteurs? 123Vloerverwarming uit Numansdorp is actief door heel Nederland in het aanleggen van een vloerverwarming, waaronder in Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Utrecht. Dankzij onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de montagetechnieken, weten wij precies de juiste wijze om ieder systeem aan te leggen. De aanschaf van een vloerverwarming verdient u gegarandeerd ruimschoots terug door de lagere energierekening!

De vijf voordelen van een vloerverwarming laten aanleggen

De aanleg van een vloerverwarming is tegenwoordig niet meer alleen voorbehouden aan nieuwbouw! Ook in bestaande panden zoals woningen en kantoorruimtes is het mogelijk om een vloerverwarming aan te leggen. Komen wij een vloerverwarming aanleggen in uw woning of bedrijfspand in Numansdorp, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Utrecht? Dan profiteert u van verschillende voordelen, waaronder:

Bekijk onze ruime catalogus met de verschillende systemen die beschikbaar zijn.

Een stofvrije installatie van uw verwarmingssysteem

De prijzen voor vloerverwarming zijn inclusief 21% BTW. Daarnaast is de prijs inclusief complete montagewerkzaamheden, frezen in zand/cement en/of een anhydriet dekvloer, gebruiksklaar en op druk opgeleverd. Tijdens de installatie werken wij met een industriële stofafzuiginstallatie, wat betekent dat de installatie nagenoeg stofvrij is. Dit geldt voor het aanleggen van vloerverwarming in iedere soort ondervloer voor woningen en bedrijfspanden in Numansdorp, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Utrecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de aanleg

In onze showroom in Numansdorp staan onze deskundige medewerkers klaar om u een advies te geven over vloerverwarmingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het aanleggen van vloerverwarming in uw pand te Numansdorp, Rotterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein of Utrecht. Komen wij binnenkort uw vloerverwarming aanleggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Dan beantwoorden we ook meteen al uw vragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming