8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming met parket

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming is uitstekend aan te leggen onder uw parket. Het voordeel van vloerverwarming? De verwarming is fraai uit het zicht verwerkt, wat voor een sfeervol uiterlijk zorgt. U benut de ruimte volop en u heeft geen last meer van een radiator die in het zicht hangt of staat. Daarnaast wordt de warmte gelijkmatig verdeeld in de ruimte. Laat u graag vloerverwarming onder het parket van uw woning leggen? 123Vloerverwarming uit Numansdorp is uw partner voor al uw installatiewensen van vloerverwarming onder parket rondom Rotterdam.

Waar let u op als u vloerverwarming onder parket aanlegt?

Wanneer u vloerverwarming laat aanleggen onder een parketvloer, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Er zijn diverse soorten parketvloeren waarvoor vloerverwarming geschikt is. Vloerverwarming en meerlaags hout als parketdelen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren. Anders kan het voorkomen dat de vloer te veel gaat ‘werken’. Daarnaast is het verstandig om uw houten plankdelen een aantal dagen te laten acclimatiseren voor het leggen.

Bij ons bouwt u op jarenlange ervaring

123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam, heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het verwerken van vloerverwarming en isolatie onder parket. Wij weten exact hoe u ervoor zorgt dat de ruimte zo veel mogelijk warmte opneemt zonder dat het parket krom gaat trekken. Bovendien werken wij met de meest geschikte materialen, zodat u zeker weet dat de installatie probleemloos blijft functioneren in uw woonkamer of verwarmde badkamer.

Kom alles te weten over onze mogelijkheden

Voor het leggen van vloerverwarming onder parket zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten vloerverwarming. Wij vertellen u hier graag meer over, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Neem contact op door te bellen naar 0186 – 680 150 en vertel ons uw wensen. Vervolgens voorzien wij u van advies op maat over de vloerverwarming. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Numansdorp, in de buurt van Rotterdam, om onze soorten vloerverwarming te bekijken die te combineren zijn met parket.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming