8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming parket

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming is uitstekend aan te leggen onder uw parket. Het voordeel van vloerverwarming? De verwarming is fraai uit het zicht verwerkt. Dit geeft een stijlvol uiterlijk. U benut de ruimte volop en heeft geen last meer van een radiator die in het zicht staat. Een ander voordeel is dat de verwarming mooi gelijkwaardig warmte geeft aan de ruimte. Laat u graag vloerverwarming onder het parket van uw woning in Numansdorp of Rotterdam aanleggen? 123Vloerverwarming is het bedrijf voor u.

Nooit meer last van koude voeten dankzij vloerverwarming onder uw parket

Wanneer u vloerverwarming laat installeren onder het parket van uw woning in Numansdorp of Rotterdam, heeft u nooit meer last van koude voeten. Wilt u graag meer weten over het aanleggen van vloerverwarming onder uw parket? Zoekt u naar een installateur die u bijstaat in raad en daad? Neem dan zeker eens contact met ons op en kom erachter welke mogelijkheden we te bieden hebben.

Bij ons bouwt u op jarenlange ervaring met vloerverwarming

123Vloerverwarming, gevestigd in Numansdorp, niet ver van Rotterdam, heeft een ruime ervaring met het verwerken van vloerverwarming onder parket. Wij weten exact hoe u kunt zorgen dat de ruimte zo veel mogelijk warmte opneemt zonder dat het parket krom gaat trekken. Bovendien werken wij met de meest geschikte materialen zodat u zeker weet dat de installatie probleemloos blijft functioneren.

Kom alles te weten over onze mogelijkheden

Voor het leggen van vloerverwarming onder het parket van uw woning in de omgeving van Rotterdam en Numansdorp zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten vloerverwarming. Wij vertellen u hier graag meer over, zodat u een weloverwogen beslissing maakt. Neem contact op door te bellen naar 0186 – 680 150 en laat uw wensen weten. Vervolgens voorzien wij u van advies op maat. Ook wanneer u nog iets anders wilt weten, mag u ons via eerdergenoemd nummer natuurlijk altijd bellen.

Heeft u vragen of opmerkingen?