8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming met parket

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming is uitstekend aan te leggen onder het parket. Het voordeel van vloerverwarming? De verwarming is fraai uit het zicht verwerkt, wat voor een sfeervol uiterlijk zorgt. Je benut de ruimte volop en je hebt geen last meer van een radiator die in het zicht hangt of staat. Daarnaast wordt de warmte gelijkmatig verdeeld in de ruimte. Wil je vloerverwarming onder het parket in jouw woning laten leggen? 123Vloerverwarming uit Huizen is jouw ervaren partner voor alle installatiewensen van vloerverwarming onder parket.

Waar let je op bij de aanleg van vloerverwarming onder parket?

Wanneer je vloerverwarming laat aanleggen onder een parketvloer, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Er zijn diverse soorten parketvloeren waarvoor vloerverwarming geschikt is. Vloerverwarming en meerlaags hout als parketdelen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren. Anders kan het voorkomen dat de vloer te veel gaat ‘werken’. Daarnaast is het verstandig om de houten plankdelen een aantal dagen te laten acclimatiseren voor het leggen. Anders heb je de kans dat er kieren ontstaan tussen de planken, waardoor het er niet netjes uitziet en er warmte verloren gaat.

Bouw jouw vloer op onze jarenlange ervaring

123Vloerverwarming heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het verwerken van vloerverwarming en isolatie onder parket. Wij weten exact hoe je ervoor zorgt dat de ruimte zo veel mogelijk warmte opneemt zonder dat het parket krom gaat trekken. Bovendien werken wij met de meest geschikte materialen, zodat je zeker weet dat de installatie probleemloos blijft functioneren in de woonkamer of verwarmde badkamer.

Kom alles te weten over onze mogelijkheden

Voor het leggen van vloerverwarming onder parket zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heb je keuze uit verschillende soorten vloerverwarming. Wij vertellen je hier graag meer over, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Neem contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680 150 en vertel ons jouw wensen. Vervolgens voorzien wij je van advies op maat over de vloerverwarming. Uiteraard vertellen we je graag meer over onze soorten vloerverwarming die te combineren zijn met parket.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming