8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming opbouw

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Men spreekt van vloerverwarming opbouw als de vloerverwarming bovenop een bestaande vloer wordt geplaatst. Hierbij wordt de vloer van je pand iets opgehoogd op ruimte te maken voor het systeem. Hierdoor is het niet nodig om de vloer die er al ligt open te breken, waardoor je tijd en kosten bespaart. Wij van 123Vloerverwarming in Rotterdam helpen je graag door het systeem op correcte wijze te plaatsen.

Vloerverwarming plaatsen door middel van opbouw

Als je tijd wilt besparen, kun je vloerverwarming laten aanbrengen door middel van opbouw. Het vloerverwarmingssysteem wordt dan gelegd zonder dat de laag eronder wordt verbouwd. Dit scheelt ons werkuren, waardoor jij minder overlast ervaart en je minder betaalt voor het laten aanleggen van een vloerverwarming. Deze manier van installatie voeren we met name uit voor droogbouw vloerverwarming. Als een natbouw systeem de beste optie is voor jouw woning, is dit dus niet mogelijk. Iets anders om hierbij rekening mee te houden is dat de vloer hierdoor enkele centimeters hoger komt te liggen. Als je daar geen ruimte voor hebt in je woning of bedrijfspand, is deze optie dus ook niet geschikt voor jou.

Bespreek de mogelijkheden voor jouw situatie

Je kunt niet zomaar een vloerverwarming laten plaatsen door middel van opbouw. Wil jij weten of deze installatiemethode mogelijk is voor jouw pand? Wij geven je graag advies op maat en tips over vloerverwarming. Je bereikt ons door te bellen naar 0186 – 680150. Als je weet dat het bij jouw vloer wel kan, kun je direct een offerte aanvragen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming