8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming in de badkamer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming mag zeker niet ontbreken in de badkamer. Het is erg prettig wanneer de vloer lekker warm is wanneer je uit de douche komt of uit bad stapt. Bij 123Vloerverwarming uit Huizen kun je terecht voor het laten aanleggen van vloerverwarming in jouw badkamer. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Een warme vloer in de badkamer dankzij vloerverwarming

De badkamer is een veelgebruikte ruimte in een woning. Het is dan fijn als deze ruimte op de gewenste temperatuur is op de momenten dat je gebruikmaakt van de badkamer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom vind je bij ons vloerverwarmingsmatten die geschikt zijn als bijverwarming, hoofdverwarming of hoofd- en bijverwarming voor diverse vloeren. Denk hierbij aan tapijt met vloerverwarming of speciale tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming. De warmte wordt gelijkmatig onder de vloer verspreid, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur in de badkamer.

Bespreek de offerte en de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat vloerverwarming in de woonkamer of badkamer gaat kosten? Het is mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Geef hierin de specificaties van jouw verwarmingen en vloeren aan. Op basis van deze gegevens nemen wij spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor het aanleggen van de vloerverwarming. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming