8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming in uw badkamer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming kunt u natuurlijk in de woonkamer aanleggen, maar het mag ook zeker niet ontbreken in uw badkamer. Het is erg prettig wanneer de vloer lekker warm is wanneer u uit de douche komt of uit het bad stapt. Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp kunt u terecht voor het laten aanleggen van vloerverwarming in uw badkamer. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Een warme vloer in uw badkamer dankzij vloerverwarming

De badkamer is een veelgebruikte ruimte in uw woning. Het is fijn als deze ruimte dan op de gewenste temperatuur is op de momenten dat u gebruikmaakt van de badkamer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom vindt u bij ons vloerverwarmingsmatten die geschikt zijn als bijverwarming, hoofdverwarming en hoofd- en bijverwarming voor diverse vloeren. Denk hierbij aan tapijt met vloerverwarming of speciale tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming. De warmte wordt gelijkmatig onder de vloer verspreid, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur.

Bespreek de offerte en de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat vloerverwarming in uw woonkamer of badkamer in Numansdorp, Rotterdam of omgeving gaat kosten? Een vrijblijvende offerte aanvragen doet u via onze website. Geef hierin de specificaties van uw verwarmingen en vloeren aan. Op basis van deze gegevens nemen wij spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0186 – 680150 of langskomen in onze vestiging.

Heeft u vragen of opmerkingen?