8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming badkamer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Geniet heerlijk van vloerverwarming in uw badkamer, aangelegd door 123Vloerverwarming uit Numansdorp, niet ver van Rotterdam. Als u op zoek bent naar een specialist voor het aanleggen van vloerverwarming, dan hoeft u niet verder te zoeken. 123Vloerverwarming heeft de oplossing voor u en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Vloerverwarming aanleggen in uw badkamer in de regio Numansdorp en Rotterdam

U wilt in uw badkamer genieten van een warme vloer. Dat begrijpen wij. Ons specialisme kan hier perfect voor worden ingezet. Al vanaf 1980 zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en installatie van vloerverwarming, onder andere voor in de badkamer. Dit doen wij voor onder andere de volgende vloeren:

Profiteer van verkoop in de gehele Benelux

Wist u dat wij niet alleen in Nederland verkopen, maar ook door de gehele Benelux? Naast vloerverwarming kunt u bij ons ook terecht voor cv-ketels, (design) radiatoren, airco’s en alles er omheen. 123Vloerverwarming maakt een aangenaam binnenklimaat voor u mogelijk! Neem vandaag nog contact met onze medewerkers op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat vloerverwarming in uw badkamer, bijvoorbeeld in Numansdorp of Rotterdam, gaat kosten? Een vrijblijvende offerte aanvragen doet u via onze website. Geef hierin precies de specificaties van uw verwarmingen en vloeren aan, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de offerte en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op voor uw vloerverwarming in Numansdorp of Rotterdam

Wij leggen graag de vloerverwarming in uw badkamer aan! Neem direct contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?