8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming badkamer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming kunt u natuurlijk in de woonkamer aanleggen, maar het mag ook zeker niet ontbreken in uw badkamer. Het is erg prettig dat wanneer u uit de douche komt of uit het bad stapt, de vloer lekker warm is. Bij 123Vloerverwarming kunt u terecht voor het laten aanleggen van vloerverwarming in uw badkamer. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Een warme vloer in uw badkamer dankzij vloerverwarming

De badkamer is een veelgebruikte ruimte in uw woning. Het is fijn als deze ruimte dan op de gewenste temperatuur is op de momenten dat u gebruikmaakt van de badkamer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom vindt u bij ons vloerverwarmingsmatten die geschikt zijn als bijverwarming, hoofdverwarming en hoofd- en bijverwarming voor diverse vloeren. De warmte wordt gelijkmatig onder de vloer verspreid, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur.

De offerte en de mogelijkheden bespreken in Numansdorp

Bent u benieuwd wat vloerverwarming in uw badkamer in Numansdorp, Rotterdam of omgeving gaat kosten? Een vrijblijvende offerte aanvragen doet u via onze website. Geef hierin de specificaties van uw verwarmingen en vloeren aan, waarna wij spoedig contact met u opnemen om de offerte en de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0186 – 680150 of langskomen in onze vestiging.

Heeft u vragen of opmerkingen?