8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming in de badkamer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming mag zeker niet ontbreken in uw badkamer. Het is erg prettig wanneer de vloer lekker warm is wanneer u uit de douche komt of uit bad stapt. Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, kunt u terecht voor het laten aanleggen van onder meer elektrische vloerverwarming in uw badkamer. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Een warme vloer in uw badkamer dankzij vloerverwarming

De badkamer is een veelgebruikte ruimte in uw woning. Het is fijn als deze ruimte dan op de gewenste temperatuur is op de momenten dat u gebruikmaakt van de badkamer. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom vindt u bij ons vloerverwarmingsmatten die geschikt zijn als bijverwarming, hoofdverwarming en hoofd- en bijverwarming voor diverse vloeren. Denk hierbij aan tapijt met vloerverwarming of speciale tegels die geschikt zijn voor vloerverwarming. De warmte wordt gelijkmatig onder de vloer verspreid, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur in uw badkamer.

Bespreek de offerte en de mogelijkheden voor je nieuwe vloerverwarming in de badkamer

Bent u benieuwd wat vloerverwarming in uw woonkamer of badkamer in Numansdorp, Rotterdam of elders in de omgeving gaat kosten? Een vrijblijvende offerte aanvragen doet u via onze website. Geef hierin de specificaties van uw verwarmingen en vloeren aan. Op basis van deze gegevens nemen wij spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor het aanleggen van de vloerverwarming. U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0186 – 680150 of langskomen in onze vestiging.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming