8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming in de woonkamer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming van 123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam, is uitermate geschikt om uw woonkamer op temperatuur te brengen. Hierbij wordt de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreid en heeft u nooit meer last van koude voeten. Bent u op zoek naar een vakkundige installateur die de vloerverwarming in uw woonkamer kan aanleggen of die u een doe-het-zelfpakket aanbiedt? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Maak het aangenaam met vloerverwarming in uw woonkamer

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in regio Rotterdam dat zich richt op de verkoop en installatie van vloerverwarming voor in de woonkamer, badkamer of een andere kamer. Bij ons vindt u de meest geschikte onderdelen in één assortiment. Bovendien verzorgen wij ook het plaatsen van uw vloerverwarming. Zo weet u zeker dat u geniet van een kwalitatieve installatie die nog jaren probleemloos zal functioneren vanwege de garantie. Vertrouw ook op 123Vloerverwarming voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie.

Leg vloerverwarming zelf aan met een doe-het-zelfpakket

Bent u zelf erg handig? In dat geval is een van onze doe-het-zelf vloerverwarmingspakketten een goede keuze. De pakketten worden geleverd met alle benodigdheden zoals slangkoppelingen, circulatiepompen en temperatuurbeveiliging. U kiest bij ons uit de volgende soorten verwarming:

  • Hoofd- en bijverwarming
  • Hoofdverwarming
  • Bijverwarming

Neem contact op met een van onze medewerkers

Wilt u graag weten welke vloerverwarming het beste is voor uw woonkamer? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op en of ontvang advies op maat over vloerverwarming in uw woonkamer in onze vestiging in Numansdorp, nabij Rotterdam. Aan de hand van een offerte vertellen wij u graag hoe de aanleg van vloerverwarming in uw woonkamer betaalbaar gerealiseerd kan worden. Wij staan u graag te woord wanneer u belt naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming