8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming in de woonkamer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming van 123Vloerverwarming uit Rotterdam is uitermate geschikt om de woonkamer op temperatuur te brengen. Hierbij wordt de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreid en heb je nooit meer last van koude voeten. Ben je op zoek naar een vakkundige installateur die de vloerverwarming in de woonkamer kan aanleggen of die een doe-het-zelfpakket aanbiedt? Wij helpen je verder vanuit ons magazijn in Rotterdam.

Maak het aangenaam met vloerverwarming in de woonkamer

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in regio Rotterdam dat zich richt op de verkoop en installatie van vloerverwarming voor in de woonkamer, badkamer of een andere kamer. Bij ons vind je de meest geschikte onderdelen in één assortiment. Bovendien verzorgen wij ook het plaatsen van de vloerverwarming. Zo weet je zeker dat je geniet van een kwalitatieve watergedragen installatie of een elektrische vloerverwarming in de woonkamer die nog jaren probleemloos zal functioneren. Vertrouw ook op 123Vloerverwarming voor het onderhoud van de verwarmingsinstallatie.

Leg vloerverwarming zelf aan met een doe-het-zelfpakket

Ben je zelf erg handig? In dat geval is een van onze doe-het-zelf vloerverwarmingspakketten een goede keuze. De pakketten worden geleverd met alle benodigdheden zoals slangkoppelingen, circulatiepompen en temperatuurbeveiliging. Je kiest bij ons uit de volgende soorten verwarming:

  • Hoofd- en bijverwarming
  • Hoofdverwarming
  • Bijverwarming

Wij lichten de mogelijkheden graag toe, zodat jij de beste keuze maakt voor jouw situatie.

Neem contact op met een van onze medewerkers

Wil je graag weten welke vloerverwarming het best is voor plaatsing in de woonkamer? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op en ontvang advies op maat over vloerverwarming in jouw woonkamer. Aan de hand van een offerte vertellen wij je graag hoe de aanleg van vloerverwarming in de woonkamer betaalbaar gerealiseerd kan worden. Wij staan je graag te woord via 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming