8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Laminaat met vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

De combinatie laminaat met vloerverwarming zorgt voor een warm gevoel in jouw woning in regio Huizen en Rotterdam. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw ruimte? Schakel de experts van 123Vloerverwarming uit Rotterdam in. Bij ons vind je verschillende systemen voor jouw situatie tegen de scherpste prijzen. Combineer vloerverwarming met laminaat in jouw woning of bedrijfspand en verhoog het comfort in huis of op het werk.

Laminaat en vloerverwarming zijn een perfecte combinatie voor in huis

Elektrische vloerverwarming en laminaat zijn een ideale combinatie. Er zijn meerdere systemen waar je op kunt vertrouwen, waaronder:

Onze experts komen graag bij je langs voor de installatie of het onderhoud van de vloerverwarmingsinstallatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een doe-het-zelfpakket bij ons te kopen, zodat je zelf de vloerverwarming kunt aanleggen onder het laminaat.

Welk soort laminaat kies jij?

Wanneer je laminaat gaat aanleggen in combinatie met vloerverwarming, is het belangrijk dat het hout niet te dik is. Daarom raden wij je aan om te kiezen voor een vloer die niet dikker is dan 8 mm. De vloerverwarming kan dan nog steeds goed zijn werk doen, terwijl het laminaat een stevige basis vormt voor intensief gebruik. Wil je weten of vloerverwarming onder het laminaat in jouw (bedrijfs)pand mogelijk is? De specialisten van ons vloerverwarmingsbedrijf nabij Rotterdam helpen je graag verder.

Bereken de prijs van jouw vloerverwarming

Via onze website bereken je eenvoudig de prijs van de vloerverwarming. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerverwarming met een vloer van laminaat in jouw pand? We helpen je graag als je contact met ons opneemt via 0186 – 680150. Wij doen er alles aan om je van warme voeten te voorzien.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming