8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming houten vloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

U wilt genieten van de warmte van vloerverwarming? Wilt u een warme uitstraling creëren in uw woonkamer? Dan is vloerverwarming voor uw houten vloer een goede oplossing! 123-Vloerverwarming is úw specialist op het gebied van efficiënte vloerverwarming voor uw houten vloer.

Geniet jaren van uw vloerverwarming voor een houten vloer in de regio Rotterdam of Numansdorp

Al vanaf het jaar 1980 zijn wij gespecialiseerd in vloerverwarming en alles wat daar mee te maken heeft. Iedereen wil kunnen genieten van deze heerlijke warmtestraling. Bij ons kunt u profiteren van hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden u zelfs de laagste prijsgarantie! Verder kunt u genieten van onze snelle en optimale service. Kortom, vloerverwarming voor uw houten vloer regelt u bij 123-Vloerverwarming.

Ontdek het rendement van uw vloerverwarming

Er zijn diverse soorten houten vloeren waarvoor vloerverwarming geschikt is. Let wel op bij parket mag het hout maximaal 22 mm dik zijn. De warmteweerstand van de vloer zelf mag niet meer dan 0,14 m2K/W bedragen. Anders draagt de vloer te weinig warmte over. In het algemeen geldt: hoe dunner de vloer, hoe meer warmte hij doorlaat. Exacte cijfers verschillen per houtsoort. Heeft u een gepast advies nodig? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Bespaar geld met uw vloerverwarming

Het investeren in een vloerverwarming voor uw houten vloer in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp is een goed idee. De aanvoertemperatuur bij vloerverwarming is bijvoorbeeld lager dan bij het gebruik van radiatoren. Ook geeft de vloerverwarming bij lagere temperaturen al een goede warmte. Op termijn scheelt dit echt flink in de kosten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Hebt u interesse in onze producten? Wilt u genieten van vloerverwarming onder uw houten vloer in de regio Rotterdam of Numansdorp? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Heeft u vragen of opmerkingen?