8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder houten vloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vandaag de dag is vloerverwarming onder een houten vloer heel goed mogelijk. Op verschillende plekken in uw huis kunt u vloerverwarming laten installeren onder uw houten vloeren. Er zijn dan wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. 123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam, geeft u graag advies op maat en installeert vloerverwarming voor u op een professionele wijze onder uw houten vloer.

Ontdek het rendement van vloerverwarming onder uw houten vloeren

Er zijn diverse soorten houten vloeren waar vloerverwarming geschikt voor is. Let wel op, want bij vloerverwarming onder parket mag het hout maximaal 22mm dik zijn. De warmteweerstand van de vloer zelf mag niet meer dan 0,14 m2 K/W bedragen. Anders draagt de vloer te weinig warmte over naar de bovenlaag, waardoor u niet geniet van evenredige verwarming. In het algemeen geldt: hoe dunner de vloer, hoe meer warmte in de ruimte hij doorlaat. Exacte cijfers verschillen per houtsoort. Heeft u een gepast advies nodig? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Bespaar geld met vloerverwarming

Het investeren in vloerverwarming om onder uw houten vloer te verwarmen is een goed idee, ook wanneer u een ouder pand in bijvoorbeeld Numansdorp of Rotterdam heeft. De aanvoertemperatuur bij vloerverwarming is bijvoorbeeld lager dan bij het gebruik van radiatoren. Ook geeft de vloerverwarming bij lagere temperaturen al een fijne warmte. Op termijn scheelt dit aanzienlijk in de kosten op uw energierekening. Het is bovendien ook mogelijk om extra vloerkoeling aan te leggen, waardoor u zowel kunt verwarmen als verkoelen. Wanneer u ervoor kiest om een elektrische vloerverwarming aan te leggen, ziet u de energierekening nog sneller dalen!

Maak een afspraak om uw vloerverwarming te plaatsen

Heeft u interesse in een van onze systemen? Wilt u genieten van vloerverwarming onder uw houten vloer in uw woning in Numansdorp of Rotterdam? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0186 – 680150 of kom langs bij onze vestiging in Numansdorp. Het is bovendien mogelijk om online een offerte aan te vragen. Dan weet u meteen waar u financieel aan toe bent.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming