8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder uw houten vloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vandaag de dag is vloerverwarming onder uw houten vloer heel goed mogelijk. Op verschillende plekken in uw huis kunt u vloerverwarming laten installeren onder uw houten vloeren. Er zijn dan wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. 123Vloerverwarming geeft u graag advies op maat en installeert vloerverwarming voor u op een professionele wijze.

Ontdek het rendement van vloerverwarming onder uw houten vloeren

Er zijn diverse soorten houten vloeren waarvoor vloerverwarming geschikt is. Let wel op, want bij vloerverwarming onder parket mag het hout maximaal 22mm dik zijn. De warmteweerstand van de vloer zelf mag niet meer dan 0,14 m2K/W bedragen. Anders draagt de vloer te weinig warmte over. In het algemeen geldt: hoe dunner de vloer, hoe meer warmte hij doorlaat. Exacte cijfers verschillen per houtsoort. Heeft u een gepast advies nodig? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Bespaar geld met vloerverwarming

Het investeren in vloerverwarming voor onder uw houten vloer is een goed idee. De aanvoertemperatuur bij vloerverwarming is bijvoorbeeld lager dan bij het gebruik van radiatoren. Ook geeft de vloerverwarming bij lagere temperaturen al een fijne warmte. Op termijn scheelt dit aanzienlijk in de kosten.

Meer weten over de mogelijkheden in Numansdorp?

Heeft u interesse in onze producten? Wilt u genieten van vloerverwarming onder uw houten vloer? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0186 – 680150. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier op deze website of kom langs in onze vestiging in Numansdorp.

Heeft u vragen of opmerkingen?