8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder houten vloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vandaag de dag is vloerverwarming onder een houten vloer heel goed mogelijk. Op verschillende plekken in huis kun je vloerverwarming laten installeren onder de houten vloeren. Er zijn dan wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. De specialisten van 123Vloerverwarming uit Huizen geven je graag advies op maat en installeren de vloerverwarming op een professionele wijze onder de houten vloer van jouw woning in Rotterdam, Utrecht of elders in Nederland.

Ontdek het rendement van vloerverwarming onder houten vloeren

Er zijn diverse soorten houten vloeren waar vloerverwarming geschikt voor is. Let wel op, want bij vloerverwarming onder parket mag het hout maximaal 22mm dik zijn. De warmteweerstand van de vloer zelf mag niet meer dan 0,14 m2 K/W bedragen. Anders draagt de vloer te weinig warmte over naar de bovenlaag, waardoor je niet geniet van evenredige verwarming. In het algemeen geldt: hoe dunner de vloer, hoe meer warmte in de ruimte hij doorlaat. Exacte cijfers verschillen per houtsoort. Heb je een gepast advies nodig? Onze experts beantwoorden alle vragen.

Bespaar geld met vloerverwarming

Het investeren in vloerverwarming om onder de houten vloer te verwarmen is een goed idee, ook wanneer je een ouder pand in bijvoorbeeld Huizen of Rotterdam hebt. De aanvoertemperatuur bij vloerverwarming is bijvoorbeeld lager dan bij het gebruik van radiatoren. Ook geeft de vloerverwarming bij lagere temperaturen al een fijne warmte. Op termijn scheelt dit aanzienlijk in de kosten op de energierekening. Het is bovendien ook mogelijk om extra vloerkoeling aan te leggen, waardoor je zowel kunt verwarmen als verkoelen. Wanneer je ervoor kiest om een elektrische vloerverwarming aan te leggen, zie je de energierekening nog sneller dalen!

Maak een afspraak om de vloerverwarming te plaatsen

Heb je interesse in een van onze systemen? Wil je genieten van vloerverwarming onder de houten vloer in jouw woning in Huizen of Rotterdam? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0186 – 680150. Het is bovendien mogelijk om online een offerte aan te vragen. Dan weet je meteen waar je financieel aan toe bent.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming