8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder uw houten vloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vandaag de dag is vloerverwarming onder uw houten vloer heel goed mogelijk. Op verschillende plekken in uw huis kunt u vloerverwarming laten installeren onder uw houten vloeren. Er zijn dan wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. 123Vloerverwarming uit Numansdorp geeft u graag advies op maat en installeert vloerverwarming voor u op een professionele wijze.

Ontdek het rendement van vloerverwarming onder uw houten vloeren

Er zijn diverse soorten houten vloeren waar vloerverwarming geschikt voor is. Let wel op, want bij vloerverwarming onder parket mag het hout maximaal 22mm dik zijn. De warmteweerstand van de vloer zelf mag niet meer dan 0,14 m2 K/W bedragen. Anders draagt de vloer te weinig warmte over. In het algemeen geldt: hoe dunner de vloer, hoe meer warmte in de ruimte hij doorlaat. Exacte cijfers verschillen per houtsoort. Heeft u een gepast advies nodig? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Bespaar geld met vloerverwarming

Het investeren in vloerverwarming voor onder uw houten vloer is een goed idee. De aanvoertemperatuur bij vloerverwarming is bijvoorbeeld lager dan bij het gebruik van radiatoren. Ook geeft de vloerverwarming bij lagere temperaturen al een fijne warmte. Op termijn scheelt dit aanzienlijk in de kosten op uw energierekening. Het is bovendien ook mogelijk om extra vloerkoeling aan te leggen, waardoor u zowel kunt verwarmen als verkoelen.

Maak een afspraak om uw vloerverwarming te plaatsen

Heeft u interesse in onze producten? Wilt u genieten van vloerverwarming onder uw houten vloer? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 0186 – 680150 of kom langs bij onze vestiging in Numansdorp. Het is bovendien ook mogelijk om online een offerte aan te vragen. Dan weet u meteen waar u financieel aan toe bent.

Heeft u vragen of opmerkingen?