8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Complete vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een complete vloerverwarming laten plaatsen en installeren in uw woning, hoeveel kost dat nu eigenlijk? Eén ding is zeker: bij 123Vloerverwarming profiteert u altijd van scherpe prijzen. Wat de kosten precies zijn? U komt er eenvoudig achter door een simpel formulier in te vullen en een offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van onderdelen van de beste kwaliteit en een vakkundige installatie van uw vloerverwarming.

Een complete vloerverwarming tegen een scherpe prijs

Al sinds 1980 hebben we ons bij 123Vloerverwarming gespecialiseerd in het monteren en adviseren over vloerverwarming systemen. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren alleen de beste producten voor de laagste prijs. Zo kunt u bij ons terecht voor een standaard doe-het-zelfpakket hoofd, hoofd/bij verwarmingen en bij verwarmingen. Dit pakket bestaat uit:

  • Vloerverwarmingsverdeler inclusief een circulatiepomp en beveiliging, type m5000
  • Slangkoppelingen
  • Benodigde meters vloerverwarmingsbuis
  • Benodigde meters randstrookisolatie

De prijzen verschillen per oppervlakte. Ook speelt het een rol of het gaat om een hoofdverwarming, bijverwarming of een hoofd/bijverwarming. Het verschil zit hem in de HartOpHartmaat van de slangen, die 10, 15 en 20 cm zijn. Wat de complete vloerverwarming voor u gaat kosten? Vraag direct een offerte aan en kom erachter.

Veelzijdige mogelijkheden voor het leggen van een complete vloerverwarming

Wij kunnen verwarming leveren tot voor een oppervlakte van 100 m². Deze kunnen we ook voor u monteren of frezen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het monteren en frezen van vloerverwarming. Wij kunnen de vloerverwarming monteren op matten, een noppenplaat of een elektrisch systeem. Benieuwd naar de prijzen? Neem snel contact met ons op!

Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten? Wilt u een offerte aanvragen? Of heeft u vragen voer het leggen van vloerverwarming in uw pand? Neem dan zeker contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?