8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Op matten gebonden

Op matten gebonden

Wanneer er nog geen dekvloer aanwezig is (dus alleen een ruwe betonvloer) of wanneer er voldoende hoogte beschikbaar is worden de vloerverwarmingsbuizen aan gegalvaniseerde draadstaalmatten gebonden voor uw vloerverwarming.

Deze methode is geschikt als bijverwarming, hoofd/bijverwarming maar ook als hoofdverwarming.

Een vloerisolatie(folie) is altijd raadzaam omdat dan de constructievloer niet in aanraking komt met de nieuwe dekvloer, zodat de kans op scheurvorming gering wordt.

In 4 stappen uw offerte

Stap 1 van 4

Meer vloerverwarming informatie?

Vloerverwarming voordelen

Werkwijze

De monteur zal op alle muren een randisolatie monteren welke de uitzetting van de vloer opvangt. Daarna zal het totaal aantal m² door onze monteur(s) worden berekend en in gelijke groepen worden verdeeld (iedere groep ongeveer even lang t.b.v. opwarmtijd en weerstand) vervolgens worden de slangen gebonden in het slakkenhuispatroon d.m.v. onze speciaal gepatenteerde elektrische bindtangen.
Nadat de slangen zijn gebonden gaat de monteur de vloerverdeler monteren en waar nodig zal er een bypassventiel welke de doorstroming van de cv-installatie waarborgd geplaatst worden.

Nadat de vloerverdeler is gemonteerd worden de slangen met water doorgespoeld en ontlucht waarna ze op de vloerverdeler worden aangesloten.

Het cv-systeem en de vloerverwarmingsinstallatie wordt daarna op druk gezet en de vloerverwarming zal getest worden, uiteraard met een duidelijke uitleg door de monteur ter plekke.

Van onze
Klanten

Tevreden
klanten

Vloerverwarmingsinstallaties geïnstalleerd
en geleverd

Meters
vloerverwarmingsbuis
aangelegd

Een vraag of opmerking?

Twijfel niet en contacteer ons direct voor vragen!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming