8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

De voordelen van linoleum vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Linoleum is perfect te combineren met vloerverwarming. De warmteoverdracht is optimaal doordat de ondergrond over de gehele onderzijde gelijmd is. Ook is het uitermate geschikt als hoofdverwarming. Bij 123Vloerverwarming geven we u graag deskundig en persoonlijk advies over het aanleggen van vloerverwarming onder uw linoleumvloer. Kies voor vloerverwarming en combineer dit met linoleum van het bekende merk Marmoleum. Dan bent u zeker van heerlijke warme voeten tijdens koude dagen.

De laagste prijsgarantie voor linoleum vloerverwarming in Numansdorp

Wist u dat u bij ons ook verzekerd bent van de laagste prijsgarantie? Zo betaalt u bij ons nooit te veel. 123Vloerverwarming is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in de regio Numansdorp/Rotterdam op het gebied van onder meer linoleum vloerverwarming en alles wat daarbij komt kijken. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden als u contact opneemt met een van onze medewerkers.

Kwaliteit en vakmanschap

Het aanschaffen en het monteren van vloerverwarming is bij ons altijd tegen een eerlijke prijs. Daarbij staan we voor kwaliteit en wordt uw vloerverwarming met vakmanschap aangelegd. Kom gerust eens langs in onze showroom in Numansdorp voor meer informatie over linoleum vloerverwarming. Wij denken graag met u mee en komen met u tot de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Vloerverwarming combineren met Marmoleum is een perfecte keuze

Het bekende linoleummerk Marmoleum is perfect te combineren met vloerverwarming. En dat is niet voor niets. Doordat Marmoleum goed de warmte geleidt, is vloerverwarming een ideale hittebron voor uw woning of bedrijfspand. Maar is meer. Want kiest u voor het bekende linoleummerk, dan profiteert u naast een heerlijke warmte van een:

  • Milieuvriendelijke ondergrond
  • Anti-bacteriologisch materiaal
  • Kleurvaste vloer
  • Vuilafstotende laag

Wilt u weten waarom vloerverwarming in uw situatie goed te combineren is met Marmoleum? Kom naar onze showroom in Numansdorp en laat u uitgebreid bijpraten.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

U bent van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur van harte welkom in onze winkel. Heeft u voordat u langskomt brandende vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Dan neemt u het best telefonisch of per e-mail contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@123vloerverwarming.nl of bel naar 0186 – 680150 mogelijk.

Heeft u vragen of opmerkingen?