8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Linoleum vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Speciale linoleum vloerverwarming

Linoleum is voor vloerverwarming een van de meest geschikte vloerbedekkingen. De warmteoverdracht is nagenoeg optimaal en indien het over de gehele onderzijde gelijmd is. Ook is het uitermate geschikt als hoofdverwarming. Bij 123Vloerverwarming geven we u graag deskundig en persoonlijk advies over het aanleggen vloerverwarming onder uw linoleumvloer.

De laagste prijsgarantie voor linoleum vloerverwarming in de regio Numansdorp en Rotterdam

Wist u dat u bij ons ook verzekerd bent van de laagste prijsgarantie? Bij ons betaalt u nooit te veel. 123Vloerverwarming is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in de regio Numansdorp en Rotterdam op het gebied van onder meer linoleum vloerverwarming en alles wat daarbij komt kijken. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden als u contact opneemt met een van onze medewerkers.

Kwaliteit en vakmanschap

Wij voeren een uniek concept doordat we eerste keus verkopen en monteren waardoor we u met zekerheid de laagste prijs kunnen bieden. Daarbij staan we voor kwaliteit en wordt uw vloerverwarming met vakmanschap aangelegd. Kom gerust eens langs in onze showroom in Numansdorp, nabij Rotterdam, voor meer informatie over linoleum vloerverwarming. Wij denken graag met u mee en komen met u tot de beste oplossing voor uw linoleum vloerverwarming.

U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom

U bent van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur van harte welkom in onze winkel. Komt u er niet helemaal aan uit welke vloerverwarming het beste is voor linoleum in de regio van Rotterdam en Numansdorp? Natuurlijk is contact per e-mail op info@123vloerverwarming.nl en telefonisch contact op 0186 – 680150 mogelijk. Wij beantwoorden uw vragen over vloerverwarming graag.

Heeft u vragen of opmerkingen?