8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Linoleum met vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Linoleum is perfect te combineren met vloerverwarming in woningen en bedrijfspanden te Rotterdam, Huizen en elders in Nederland. De warmteoverdracht is optimaal doordat de ondergrond over de gehele onderzijde gelijmd is. Ook is het uitermate geschikt als hoofdverwarming. Bij 123Vloerverwarming uit Huizen geven we graag deskundig en persoonlijk advies over het aanleggen van vloerverwarming onder een linoleumvloer. Kies voor vloerverwarming en combineer dit met linoleum van het bekende merk Marmoleum. Dan ben je zeker van heerlijke warme voeten tijdens koude dagen.

Kwaliteit staat voorop bij linoleum vloerverwarming

Het aanschaffen en het monteren van vloerverwarming wordt bij ons altijd tegen een eerlijke prijs gedaan. Wist je dat je bij ons ook verzekerd bent van de laagste prijsgarantie? Zo betaal je bij ons nooit te veel wanneer je vloerverwarming wilt aanleggen onder een linoleum- of Marmoleumvloer. Daarbij staan we voor kwaliteit en wordt de vloerverwarming door vakmensen aangelegd. 123Vloerverwarming uit Huizen is in de loop der jaren uitgegroeid tot de vloerverwarmingsspecialist in regio Rotterdam op het gebied van onder meer linoleum en Marmoleum met vloerverwarming. Wij geven graag meer informatie over vloerverwarming onder linoleum, bijvoorbeeld van het merk Marmoleum. Wij denken graag met je mee en komen met jou tot de beste oplossing voor het aanleggen van vloerverwarming in jouw woning of bedrijfspand.

Vloerverwarming combineren met Marmoleum

Het bekende linoleummerk Marmoleum is perfect te combineren met vloerverwarming. En dat is niet voor niets. Doordat Marmoleum goed de warmte geleidt, is vloerverwarming een ideale hittebron voor het verwarmen van ruimten in jouw woning of bedrijfspand. Maar er is meer. Want kies je voor het bekende linoleummerk, dan profiteer je naast een heerlijke warmte ook van een:

  • Milieuvriendelijke ondergrond
  • Anti-bacteriologisch materiaal
  • Kleurvaste vloer
  • Vuilafstotende laag

Ontdek de mogelijkheden van alle verschillende pakketten

Heb je prangende vragen of ben je op zoek naar meer informatie over vloerverwarming en isolatie? Dan neem je het best telefonisch met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Wij helpen je graag verder.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming