8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

De voordelen van linoleum vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Linoleum is perfect te combineren met vloerverwarming. De warmteoverdracht is optimaal doordat de ondergrond over de gehele onderzijde gelijmd is. Ook is het uitermate geschikt als hoofdverwarming. Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp geven we u graag deskundig en persoonlijk advies over het aanleggen van vloerverwarming onder uw linoleumvloer. Kies voor vloerverwarming en combineer dit met linoleum van het bekende merk Marmoleum. Dan bent u zeker van heerlijke warme voeten tijdens koude dagen.

Kwaliteit staat voorop bij linoleum vloerverwarming

Het aanschaffen en het monteren van vloerverwarming wordt bij ons altijd tegen een eerlijke prijs gedaan. Wist u dat u bij ons ook verzekerd bent van de laagste prijsgarantie? Zo betaalt u bij ons nooit te veel. Daarbij staan we voor kwaliteit en wordt uw vloerverwarming door vakmensen aangelegd. 123Vloerverwarming is in de loop der jaren uitgegroeid tot de specialist in de regio Rotterdam op het gebied van onder meer linoleum vloerverwarming en alles wat daarbij komt kijken. Kom gerust eens langs in onze showroom in Numansdorp voor meer informatie over linoleum vloerverwarming, bijvoorbeeld van het merk Marmoleum. Wij denken graag met u mee en komen met u tot de beste oplossing voor uw woning of bedrijfspand.

Vloerverwarming combineren met Marmoleum

Het bekende linoleummerk Marmoleum is perfect te combineren met vloerverwarming. En dat is niet voor niets. Doordat Marmoleum goed de warmte geleidt, is vloerverwarming een ideale hittebron voor uw woning of bedrijfspand. Maar er is meer. Want kiest u voor het bekende linoleummerk, dan profiteert u naast een heerlijke warmte ook van een:

  • Milieuvriendelijke ondergrond
  • Anti-bacteriologisch materiaal
  • Kleurvaste vloer
  • Vuilafstotende laag

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

U bent van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:30 uur van harte welkom in onze showroom in Numansdorp. Heeft u voordat u langskomt prangende vragen of bent u op zoek naar meer informatie over vloerverwarming en isolatie? Dan neemt u het best telefonisch met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen of opmerkingen?