8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder tapijt

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming kan uitstekend gecombineerd worden met tapijt. Het is echter wel belangrijk om de materialen goed op elkaar af te stemmen en te kiezen voor het juiste type vloerverwarming. Pas dan behaalt u een maximaal rendement en een bijzonder comfortabel resultaat. Bent u benieuwd naar wat de verschillende mogelijkheden voor vloerverwarming met uw ondergrond zijn? 123Vloerverwarming uit Numansdorp, nabij Rotterdam, staat u graag bij.

Betrouwbare service bij het leggen van vloerverwarming onder tapijt

Wij zijn een professioneel bedrijf uit regio Rotterdam dat exact weet hoe u een betrouwbaar systeem kunt realiseren. Bovendien kunnen wij de installatie vlot en betaalbaar verzorgen. Ook vindt u in ons ruime assortiment tal van hoogwaardige vloerverwarmingsonderdelen. Wij werken de vloerverwarming weg onder uw tapijt en zorgen ervoor dat u nog jaren geniet van een probleemloos verwarmingssysteem.

Het leggen van vloerverwarming onder tapijt is maatwerk

Het aanleggen van goede vloerverwarming in uw woning is maatwerk. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten die te leggen zijn onder elke gewenste oppervlakte, zoals vloerverwarming onder een houten vloer, een betonvloer of laminaat. Op basis van uw situatie en woning gaan wij voor u aan de slag. U ontvangt dus altijd vloerverwarming die perfect past bij uw woning.

Vloerverwarming laten leggen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wilt u vloerverwarming laten verwerken onder het tapijt in uw woning, zodat u op winterse dagen nooit meer last heeft van koude voeten? Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, in de buurt van Rotterdam, staan we voor u klaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden door het offerteformulier in te vullen of bel naar 0186 – 680150 om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom om de verschillende soorten vloerverwarming te bewonderen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming