8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming in combinatie met een betonvloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming in combinatie met een betonvloer is zeker mogelijk. Het is belangrijk om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en op welke zaken u moet letten. 123Vloerverwarming in Numansdorp voorziet u graag van persoonlijk advies en installeert de vloerverwarming op professionele wijze. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw situatie.

Ontdek vloerverwarming voor onder uw betonvloer

Het is zaak dat u rekening houdt met welke types vloerverwarming geschikt zijn voor uw betonnen vloer. Beton zet nu eenmaal eenvoudig uiteen en is gevoelig waardoor er scheuren kunnen ontstaan. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van uitzetvoegen en te kiezen voor een betonvloer met voldoende dikte (minimaal 10 cm). De uitzettingsvoegen plaatst u rond de thermische onderbrekingen om tegenhouding te voorkomen. Met de juiste kennis en vloerverwarmingsonderdelen kijken onze specialisten samen met u hoe groot de uitzettingen van de betonvloer zijn.

Vraag naar een gepast advies

Naast vloerverwarming onder een betonvloer kunnen wij vloerverwarming installeren onder elke bovenlaag, zoals verwarmd parket en een massief houten vloer met vloerverwarming. Wilt u deskundig advies ontvangen? Of wilt u weten hoe groot de uitzettingen zijn van uw betonvloer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze vestiging in Numansdorp. Dan laten we u zien waarom u voor de beste berekening voor vloerverwarming of vloerkoeling bij ons moet zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen?