8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming betonvloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloerverwarming voor een betonvloer in de regio Numansdorp en Rotterdam koopt u bij 123Vloerverwarming tegen de laagste prijs en de beste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het verwarmen van vloeren en doen dit op een professionele wijze. Wij hanteren voor al onze klanten de laagste prijsgarantie. Als u dit combineert met alleen 1e keus materialen ziet u dat wij dé specialist zijn op het gebied van vloerverwarmingen.

Ontdek vloerverwarming voor op uw betonvloer in de regio Rotterdam en Numansdorp

Vloerverwarming op betonvloer wordt door ons bij u geleverd en gemonteerd. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de vloer zelf te leggen. Wij zullen u dan bijstaan met het nodige advies. Bij ons is er keuze uit verschillende modellen vloerverwarmingen. Voor de verschillende modellen kunt u verder kijken op de website.

Voeg extra isolatie toe aan uw vloerverwarming

Met een goede isolatie van de vloerverwarming kunt u zelf ook een steentje bijdragen aan het milieu. Verschillende soorten isolatiemateriaal zijn mogelijk als u kiest voor het aanleggen van een vloerverwarming op uw betonvloer in de omgeving van Rotterdam of Numansdorp. Hierbij is eer een grote focus op brandveiligheid en verbruik. Bij 123-vloerverwarming geven we u graag vakkundig advies over de aanleg van vloerverwarming en de beste vorm van isolatie hierbij.

Vraag naar een gepast advies

Naast een vloerverwarming onder betonvloer kunnen wij u vloerverwarmingen leveren die onder elke bovenlaag, zoals parket en plavuizen, gelegd kunnen worden. Voor advies of meer informatie kunt u altijd bij onze vestiging langs komen. Wanneer u langs komt kunnen wij u laten zien dat u voor een vloerverwarming onder een betonvloer bij ons moet zijn! Heeft u nog vragen over het aanleggen van vloerverwarming op een betonvloer in de regio Numansdorp of Rotterdam? Bel dan naar 0186 – 680150.

Heeft u vragen of opmerkingen?