8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder een betonvloer

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Vloerverwarming in combinatie met een betonvloer is zeker mogelijk. Het is belangrijk om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en op welke zaken je moet letten. De specialisten van 123Vloerverwarming uit Rotterdam voorzien je graag van persoonlijk advies en installeren de vloerverwarming op professionele wijze onder de betonvloer in jouw woning.

Ontdek vloerverwarming voor onder een betonvloer

Het is zaak dat je rekening houdt met welke types vloerverwarming geschikt zijn voor een betonnen vloer. Beton zet nu eenmaal eenvoudig uit en is gevoelig voor temperatuurverschillen. Dit kan leiden tot het ontstaan van scheuren in het beton. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van uitzetvoegen en te kiezen voor een betonvloer met voldoende dikte (minimaal 10 cm) waarin het infrezen van de vloerverwarming makkelijk werkt. De uitzetvoegen plaats je rond de thermische onderbrekingen om tegenhouding te voorkomen. Met de juiste kennis en vloerverwarmingsonderdelen kijken onze specialisten samen met jou hoe groot de uitzettingen van de betonvloer moeten zijn om optimale warmteverdeling te realiseren met een goede vloerverwarming. Naast vloerverwarming onder een betonvloer kunnen wij vloerverwarming installeren onder elke bovenlaag, zoals verwarmd parket en een massief houten vloer met vloerverwarming.

Vraag naar een advies op maat

Wil je deskundig advies ontvangen? Of wil je weten hoe groot de uitzettingen zijn van de betonvloer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Dan zetten we ook meteen uiteen waarom wij de beste partij zijn voor een goede berekening voor vloerverwarming of vloerkoeling.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming