8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder plavuizen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloerverwarming is een heerlijke manier om ruimten te verwarmen, ook als je plavuizen hebt liggen! Voor woningen en bedrijfspanden in regio Huizen en Rotterdam waar plavuizen liggen, is vloerverwarming namelijk ook gewoon een optie. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de verwarmingssystemen, weten wij precies hoe we het systeem moeten aanleggen.

Is het mogelijk om een vloerverwarming onder plavuizen te leggen?

Ja, het is zeker mogelijk om onder plavuizen vloerverwarming te leggen in woningen en bedrijfspanden in regio Huizen en Rotterdam. Hoewel plavuizen iets dikker zijn dan reguliere vloertegels, hebben wij een werkwijze om de vloerverwarming gewoon te monteren: de vloerverwarming infrezen. Plavuizen worden namelijk vaak gelegd in een cement(dek)vloer, wat de montage van een vloerverwarming zou kunnen bemoeilijken. Onze deskundige medewerkers weten echter precies hoeveel ruimte er tussen de verwarmingsslangen en andere -onderdelen moet blijven om een optimale werking te garanderen. Wil jij ook een vloerverwarming onder de plavuizen en iedere ruimte van jouw pand in Huizen en Rotterdam heerlijk verwarmen? Wacht dan niet langer en ontdek welk systeem het best bij jouw wensen past!

Neem contact op om een offerte te laten maken

Heb je plavuizen in jouw woning of bedrijfspand in Huizen of Rotterdam liggen, maar wil je hier graag een vloerverwarming onder laten plaatsen? Vraag dan een offerte bij ons aan! Wij leveren namelijk niet alleen het systeem, maar onze deskundige medewerkers komen de vloerverwarming ook plaatsen. Heb je vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150 om jouw vragen te stellen over vloerverwarming in combinatie met plavuizen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming