8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Elektrische vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Bent u op zoek naar een specialist die een elektrische vloerverwarming in regio van Rotterdam voor u kan aanleggen? Wilt u een elektrische vloerverwarmingsinstallatie waar u nog jarenlang plezier van heeft? Dan hebben wij de oplossing voor u! 123Vloerverwarming uit Numansdorp is dé specialist op het gebied van elektrische vloerverwarming!

Een elektrische vloerverwarming voor een warm huis

Een goede elektrische vloerverwarmingsinstallatie in uw woning te Rotterdam, Numansdorp of elders is van groot belang. U wilt immers dat het in de winter heerlijk warm is én blijft. 123Vloerverwarming is al jaren gespecialiseerd in de verkoop en het aanleggen van elektrische vloerverwarming, waardoor wij precies weten waarop te letten bij het aanleggen van de vloerverwarming. Wij zorgen ervoor dat het infrezen van de sleuven voor de vloerverwarming optimaal gebeurt, zodat u maximaal geniet van warmte dankzij de elektrische vloerverwarmingsinstallatie in uw woning te Rotterdam of Numansdorp.

Een sneeuw- en ijsvrije oprit voor uw deur

Naast dat we elektrische vloerverwarmingsinstallaties voor het interieur verkopen in Numansdorp, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor opritverwarming in regio Rotterdam. Heeft u hier al eens over nagedacht? Uw oprit blijft het hele jaar door sneeuw- en ijsvrij waardoor gladheid wordt voorkomen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden als u contact met ons opneemt. Onze ervaren medewerkers komen graag bij u langs voor het aanleggen van een elektrische oprit- of vloerverwarmingsinstallatie.

Maak een afspraak voor het aanleggen

Wilt u de elektrische vloerverwarming laten aanleggen door 123Vloerverwarming uit Numansdorp? Een verstandige keuze! Neem direct telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden voor het plaatsen van verwarmingsinstallaties te bespreken. U bereikt ons via 0186 – 680150. Verder kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Door het aanleggen van elektrische vloerverwarming, weet u zeker dat het comfort in én rondom uw (bedrijfs)pand omhoog gaat.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid