8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming prijzen

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wilt u graag een vloerverwarming aanleggen, maar wilt u eerst meer informatie over de prijzen? Geen probleem! Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, op een paar kilometer afstand van Rotterdam, hanteren we een duidelijk prijsoverzicht van al onze verwarmingssystemen. Op deze manier weet u precies wat de prijzen zijn als u een vloerverwarming wilt laten plaatsen in uw woning in Numansdorp, Rotterdam of elders in Nederland!

Laat een vloerverwarming aanleggen tegen gunstige prijzen

Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, in de buurt van Rotterdam, zorgen wij ervoor dat onze systemen voor vloerverwarming tegen gunstige prijzen aan de eindgebruiker worden verkocht. Wij vinden namelijk dat een vloerverwarming voor iedereen betaalbaar moet zijn. Een vloerverwarming kent namelijk veel voordelen, waaronder energie- en ruimtebesparing. Daarom laat u een vloerverwarming aanleggen door onze verwarmingsspecialisten tegen een gunstig tarief. Wij nemen alle benodigde materialen mee om het verwarmingssysteem aan te leggen. Denk hierbij aan de isolatie onder de vloerverwarming tot de benodigde verdelers. Alles is inbegrepen bij de prijzen voor een vloerverwarming die we samen met u bespreken en voorzien we u van gedegen advies.

Vraag direct een offerte aan

Uiteraard kan het ook zijn dat u een vloerverwarming op aanvraag wilt laten plaatsen, omdat onze standaardsystemen niet passen binnen de ruimte. Dat is geen probleem! Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan bij onze specialisten. Daarnaast is het ook mogelijk om onze showroom in Numansdorp te bezoeken, vlak bij Rotterdam, als u meer informatie wilt over de prijzen voor een vloerverwarming. Heeft u op voorhand nog vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0186 – 680150. Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming