8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Tegel vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een aangename temperatuur middels tegel vloerverwarming in uw woning te Rotterdam

Wanneer u het vooral ’s winters erg koud hebt in huis is tegel vloerverwarming van de specialist in Numansdorp, in de omgeving Rotterdam, de oplossing! Tegels stralen namelijk geen warmte uit, maar zijn wel een goede basis voor vloerverwarming. 123vloerverwarming heeft al sinds het jaar 1980 ervaring op het gebied van vloerverwarming! Maak gebruik van onze expertise en creëer een fijn binnenklimaat.

Tegel vloerverwarming van een specialist gevestigd in Numansdorp, omgeving Rotterdam

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een begrip binnen de Benelux. Wij zijn dan ook toonaangevend op het gebied van verkoop en de installatie van vloerverwarmingen. Naast vloerverwarmingen, bieden wij u ook onder andere cv-ketels aan en airco’s. Al onze producten worden tegen zeer voordelige prijzen aangeboden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u ook bovendien voorzien van snelle en optimale service! Kortom, voor uw tegel vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres! Kom langs in onze showroom in Numansdorp en ontdek de mogelijkheden.

Kies uit verschillende systemen

Voor de installatie van uw tegel vloerverwarming in uw woning in Numansdorp of de omgeving van Rotterdam heeft u de keuze uit de volgende systemen:

Ontdek onze scherpe prijzen

Vloerverwarming voor de beste prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu de vloerverwarming zelf monteert of het laat installeren door een van onze medewerkers, bij ons krijgt u de laagste prijs voor uw tegel vloerverwarming. Wanneer u elders aantoonbaar hetzelfde artikel vindt, krijgt u via onze laagste prijsgarantie dit artikel voor een nóg lagere prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tegel vloerverwarming in de omgeving van Rotterdam en Numansdorp? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op! Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0186 – 680150. Verder kunt u op deze website ons aanbod bekijken en de bijbehorende prijzen.

Heeft u vragen of opmerkingen?