8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 installaties geïnstalleerd & geleverd

Een aangename temperatuur dankzij tegel vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Wanneer u het vooral ’in de winter erg koud hebt in huis is tegel vloerverwarming dé oplossing. Tegels zijn wel een goede basis voor vloerverwarming. 123Vloerverwarming heeft al sinds 1980 ervaring op het gebied van vloerverwarming. Maak gebruik van onze expertise en creëer een fijn binnenklimaat bij u thuis of op het werk.

Ontdek de mogelijkheden van tegel vloerverwarming in Numansdorp

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een begrip binnen de Benelux. Wij zijn dan ook toonaangevend op het gebied van verkoop en de installatie van vloerverwarmingen. Naast vloerverwarmingen, bieden wij u ook onder andere cv-ketels aan en airco’s. Al onze producten worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Door de jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u ook bovendien voorzien van snelle en optimale service.

Kies uit verschillende systemen

Voor de installatie van vloerverwarming onder uw plavuizen heeft u de keuze uit de volgende systemen:

Plavuizen vloerverwarming tegen scherpe prijzen

U kunt uitstekend bij ons terecht voor vloerverwarming tegen een scherpe prijs. Of u nu de vloerverwarming zelf legt of het onder uw plavuizen laat installeren door een van onze medewerkers: bij ons ontvangt u altijd de laagste prijs voor tegelplaat vloerverwarming. Wanneer u elders aantoonbaar hetzelfde artikel vindt, krijgt u dankzij onze laagste prijsgarantie dit artikel voor een nóg lagere prijs.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tegelplaat vloerverwarming? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op! U bereikt ons via 0186 – 680150. Verder kunt u op deze website ons aanbod bekijken en de bijbehorende prijzen.

Heeft u vragen of opmerkingen?