8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder tegels

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloer van tegel kan erg koud zijn, maar dan brengt vloerverwarming dé oplossing om het weer warm te maken in huis! Tegels en tegelplaten zijn een goede basis voor vloerverwarming onder een tegelvloer. Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp nabij Rotterdam werken we al sinds 1980 aan een fijn binnenklimaat bij u thuis of op het werk door een vloerverwarming onder de tegels of tegelplaat te leggen. Maak gebruik van onze expertise en laat een vloerverwarming installeren onder uw tegelvloer van tegelplaten of reguliere tegels.

Ontdek de mogelijkheden van tegel in combinatie met vloerverwarming

Veel pandeigenaren kiezen ervoor om een leuke tegel of tegelplaat te leggen als vloerbekleding, omdat het erg sterk materiaal is. Zeker in ruimtes die intensief gebruikt worden, is het plaatsen van een tegelvloer erg verstandig. Het is echter wel prettig om een installatie te hebben die zowel de vloerkoeling als de vloerverwarming in uw ruimte kan regelen onder de tegelvloer. Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp, nabij Rotterdam, zijn we gespecialiseerd in de verkoop, montage en advies over vloerverwarming onder tegels of tegelplaten. Wilt u graag een fijn verwarmde woonkamer of vergaderruimte hebben? Wij installeren een vloerverwarming tegen een scherpe prijs onder een tegelvloer in regio Rotterdam, Numansdorp en elders.

Geschikt voor iedere interieurstijl

Wilt u graag een vloerverwarming onder de plavuizen installeren? Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste vloerverwarming en eventueel de juiste tegelplaat die past bij uw interieurwensen. Plavuizen geven een meer rustieke uitstraling aan uw ruimte, wat perfect past bij een landelijk interieur. Een tegelplaat boven uw vloerverwarming komt uitermate goed tot zijn recht in een moderne kamer, waar strakke lijnen de boventoon voeren. Daarnaast schakelt u onze experts in voor het infrezen van de vloerverwarming en het aanleggen van het verwarmingssysteem.

Bespreek de mogelijkheden

Dankzij de handige cv vloerverwarmingspakketten heeft u altijd een standaardprijs voor uw verwarmingselementen en komt u niet voor onprettige verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming onder uw tegelplaat of gewone tegels in uw woning of bedrijfspand in regio Numansdorp of Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op! U bereikt ons via 0186 – 680150. Verder kunt u op deze website ons aanbod bekijken en de bijbehorende prijzen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming