8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Vloerverwarming onder tegels

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Een vloer van tegel kan erg koud zijn, maar dan brengt vloerverwarming dé oplossing om het weer warm te maken in huis! Tegels en tegelplaten zijn een goede basis voor vloerverwarming. Bij 123Vloerverwarming uit Huizen werken we al sinds 1980 aan een fijn binnenklimaat bij jou thuis of op het werk door een vloerverwarming onder de tegels of tegelplaat te leggen. Maak gebruik van onze expertise en laat een vloerverwarming installeren onder een tegelvloer van tegelplaten of reguliere tegels.

Ontdek de mogelijkheden van tegel in combinatie met vloerverwarming

Veel pandeigenaren kiezen ervoor om een leuke tegel of tegelplaat te leggen als vloerbekleding, omdat het erg sterk materiaal is. Zeker in ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals de badkamer, is het plaatsen van een tegelvloer erg verstandig. Het is echter wel prettig om een installatie te hebben die zowel de vloerkoeling als de vloerverwarming in de ruimte kan regelen onder de tegelvloer. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en montage van vloerverwarming onder tegels of tegelplaten. Daarom zijn wij de ideale partij voor persoonlijk advies over vloerverwarming. Wil je graag een fijn verwarmde woonkamer of vergaderruimte hebben? Wij installeren een vloerverwarming tegen een scherpe prijs onder jouw tegelvloer.

Geschikt voor iedere interieurstijl

Wil je graag een vloerverwarming onder de plavuizen installeren? Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van de juiste vloerverwarming en eventueel de juiste tegelplaat die past bij jouw interieurwensen. Plavuizen geven een meer rustieke uitstraling aan de ruimte, wat perfect past bij een landelijk interieur. Een tegelplaat boven de vloerverwarming komt uitermate goed tot zijn recht in een moderne kamer, waar strakke lijnen de boventoon voeren. Daarnaast schakel je onze experts in voor het infrezen van de vloerverwarming. Vertrouw op ons voor het aanleggen van je verwarmingssysteem.

Bespreek de mogelijkheden

Dankzij de handige cv-vloerverwarmingspakketten heb je altijd een standaardprijs voor de verwarmingselementen en kom je niet voor onprettige verrassingen te staan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming onder een tegelplaat of gewone tegels in jouw woning of bedrijfspand? Neem dan direct contact met ons op! Je bereikt ons via 0186 – 680150. Verder kun je online ons aanbod en de bijbehorende prijzen bekijken.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming