8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Een aangename temperatuur dankzij tegel vloerverwarming

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Tegel vloerverwarming is dé oplossing wanneer u het vooral in de winter erg koud vindt in huis. Tegels, tegelplaten en plavuizen zijn een goede basis voor vloerverwarming. Bij 123Vloerverwarming in Numansdorp werken we al sinds 1980 aan een fijn binnenklimaat bij u thuis of op het werk. Maak gebruik van onze expertise en laat een vloerverwarming installeren onder uw tegel- of plavuisvloer.

Ontdek de mogelijkheden van tegel vloerverwarming

Veel pandeigenaren kiezen ervoor om een leuke tegel of tegelplaat te leggen als vloerbekleding, omdat het erg sterk materiaal is. Zeker in ruimtes die intensief gebruikt worden, is het plaatsen van tegels of plavuizen erg verstandig. Het is echter wel prettig om een installatie te hebben die zowel de vloerkoeling als de vloerverwarming in uw ruimte kan regelen. Bij 123Vloerverwarming zijn we gespecialiseerd in de verkoop, montage en advies over vloerverwarmingssystemen. Of u nu tegels, tegelplaten of plavuizen in uw verwarmde woonkamer of vergaderruimte heeft, wij installeren een vloerverwarming tegen een scherpe prijs.

Ook onder plavuizen is een vloerverwarming mogelijk

Wilt u graag een vloerverwarming onder de plavuizen installeren? Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste vloerverwarming en eventueel de juiste tegelplaat die past bij uw interieurwensen. Plavuizen geven een meer rustieke uitstraling aan uw ruimte, wat perfect past bij een landelijk interieur. Een tegelplaat boven uw vloerverwarming komt uitermate goed tot zijn recht in een moderne kamer, waar strakke lijnen de boventoon voeren.

Bespreek de mogelijkheden

Dankzij de handige cv vloerverwarmingspakketten heeft u altijd een standaardprijs voor uw verwarmingselementen en komt u niet voor onprettige verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vloerverwarming onder uw tegelplaat, plavuizen of gewone tegels? Neem dan direct contact met ons op! U bereikt ons via 0186 – 680150. Verder kunt u op deze website ons aanbod bekijken en de bijbehorende prijzen.

Heeft u vragen of opmerkingen?