8.9 van onze klanten
15.000 tevreden klanten
18.319 vloerverwarming installaties geïnstalleerd & geleverd

Onderhoud aan de verwarmingsinstallatie

Beste prijzen

5 jaar systeemgarantie

Specialist sinds 1980

Goed onderhoud aan de verwarmingsinstallatie in jouw woning is noodzakelijk voor een goed functionerende ketel. De verwarmingsketel dient bijvoorbeeld regelmatig te worden gereinigd. Ook is een jaarlijkse controle en een klein onderhoud aan de cv-ketel en de volledige verwarmingsinstallatie noodzakelijk. Het team van 123Vloerverwarming in Huizen verzorgt graag het onderhoud aan jouw verwarming. Op die manier weet je zeker dat het systeem optimaal functioneert.

Verhoog het rendement dankzij onderhoud aan de verwarmingsinstallatie

Periodiek onderhoud aan een verwarmingsinstallatie verbetert het rendement met gemiddeld 5% per huishouden. Laat bijvoorbeeld jouw vloerverwarming waterzijdig inregelen. Wil je hulp van echte experts? Schakel ons dan in voor het onderhoud aan de verwarmingsinstallatie. Dat is een verstandige beslissing voor de portemonnee én de vloerverwarming. Bij ons geniet je namelijk altijd van de laagste prijsgarantie! Komen wij binnenkort bij jou langs voor het onderhoud aan jouw verwarmingsinstallatie?

Vertrouwd en goed onderhoud aan de verwarmingsinstallatie

123Vloerverwarming is het vertrouwde én goedkoopste adres op het gebied van vloerverwarming en onderhoud. We zijn een jong en gezond bedrijf dat al sinds 1980 actief is in de verwarmingsbranche. Wat je wensen ook zijn, wij hebben de kennis en het materiaal in huis voor vrijwel iedere soort verwarming en het onderhoud ervan. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische vloerverwarmingsinstallatie.

Ontdek de verwarmingsmogelijkheden voor jouw pand

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor jouw woning of bedrijfspand? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw vragen via 0186 – 680150 te stellen. Wij berekenen voor een vloerverwarming graag de onderhoudskosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

123Vloerverwarming